IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

MVFinance – източник на финансов успех с международен обхват

Финансовият холдинг от години бележи ръст на европейския финансов пазар чрез бизнесите си

09:00 | 22.11.21 г.
Автор - снимка
Създател
MVFinance – източник на финансов успех с международен обхват

MVFinance (Ем Ви Файненс) е международна финансова група, чиято история започва в България още през 2013-та година. От създаването на първата компания в лицето на CITYCASH MVFinance фокусира комуникацията си в стартиращия бизнес за отпускане на бързи кредити. Днес, години по-късно, финансовата група обединява общо шест различни марки в четири европейски държави и се отличава на финансовата сцена като генератор на успешни финансови бизнеси, интегриращи съвременни финансови технологии.

С основаването на компанията CITYCASH преди 8 години MVFinance ѝ отрежда ролята на водач по пътя в амбициозния, висококонкурентен небанков финансов сектор. След утвърждаването на пионера на холдинга използваният успешен бизнес модел се адаптира за всеки от останалите брандове. Резултатът е постигането на стабилно присъствие и позитивен имидж за всяка от компаниите на местния и международен пазар.

През целия период от създаването на първия бизнес в областта на небанковото кредитиране MVFinance остава сякаш извън „светлините на прожекторите“ в качеството си на създател и обединяващо звено. Първоизточникът фокусира усилията си върху популяризиране на всеки от брандовете, стъпващи поетапно на финансовата сцена.

В досегашната си 8-годишна история чрез различните компании финансовата група изгражда търговски структури, чрез които достига национален обхват в България, след което излиза извън границите на страната и развива нови бизнеси в Румъния, Македония и Испания. Плановете на MVFinance за международно разрастване не спират дотук и се очаква експанзията да обхване 4 нови държави в следващите две години. Успоредно с непрекъснатото увеличаване на търговската мрежа компаниите във всички държави развиват своите дигитални канали, за да осигурят на потребителите достъп до кредитни продукти навсякъде и по всяко време, изцяло онлайн.

MVFinance е достоен представител на европейската FinTech индустрия. От самото начало финансовата група интегрира нови финансови технологии в бизнесите си и се присъединява към един от най-бързо развиващите се технологични сектори. Компаниите на MVFinance допринасят за развитието на индустрията с въвеждането на автоматизирани финансови услуги.

MVFinance е холдинг, който се развива технологично и разширява обхвата си географски като тези фактори водят до обогатяване на продуктовото портфолио и умножаване на брандовете. 6-те финансови компании: CITYCASH, CreDirect, FinStart, FlexCredit, Creditero и Cash Point оперират на 4 европейски пазара, където работят над 3000 служители в малко повече от 200 офиса.

Всяка от споменатите компании част от холдинга разполага със свой индивидуален бизнес модел, съобразен с тенденциите и потребителските нужди на съответния пазар.

CITYCASH предлага бързи потребителски кредити чрез търговска мрежа от 105 офиса в 75 населени места на територията на България. Цялото портфолио от продукти на компанията е достъпно и онлайн на www.citycash.bg. Години наред CITYCASH осигурява на своите клиенти финансово спокойствие, сигурност и гъвкави финансови решения. Бързите процеси, коректно отношение и професионализъм са сред факторите, които отреждат на CITYCASH място сред лидерите в българския небанков финансов сектор.

CreDirect е бранд, част от компанията CITYCASH, чиято дейност е фокусирана изцяло в онлайн пространството. От самия старт, през 2017-та година, предлаганите от CreDirect кредитни продукти са достъпни през уебсайта www.credirect.bg по всяко време от мобилно устройство или компютър. Брандът предлага на клиентите си двата най-търсени продукта на пазара: Кредит до заплата и Потребителски кредит. Предлаганите суми по заемите могат да варират, също както и периодът на изплащане.

FinStart е компания, която предлага бързи кредити на стойност между 5000 и 200 000 лева срещу обезпечение с недвижим имот. FinStart е изключително подходящ за рефинансиране на други заеми или за обединяването на задължения в една месечна вноска при по-изгодни условия, което дава възможност за постигане на финансов баланс и своеобразен рестарт на личния бюджет.

FlexCredit предоставя бързи потребителски кредити и кредити срещу обезпечение от 2017-та година на румънския пазар. Днес услугите на марката се предлагат чрез търговска мрежа, която включва 50 регионални офиса в 27 населени места, където 700 служители и сътрудници консултират професионално клиентите и им гарантират най-изгодни кредитни условия.

От 2020-та година марката FlexCredit стъпва и на македонския финансов пазар. Компанията там разполага с 250 служители и сътрудници, упражняващи дейността си в рамките на търговска мрежа от общо 35 регионални офисни обекта. За максимално удобство на потребителите заемите на FlexCredit в Македония са достъпни и онлайн в уебсайта на марката.

Creditero

През 2021-ва година финансовата група създава свой представител и на испанския кредитен пазар, упражняващ дейността си изцяло онлайн. Creditero стартира бизнеса си с един основен продукт Кредит до заплата на стойност до 300 евро, като предстои портфолиото на марката в Испания да се разширява през следващите години.

Cash Point

Cash Point е най-новото попълнение в групата на MVFinance. Компанията предлага широко разнообразие от услуги, всички от които се изпълняват в кратки срокове, при гарантирана сигурност и с най-високо качество на обслужването.

Към момента компанията разполага с 4 търговски обекта, в които работят повече от 20 висококвалифицирани служители. Сред предлаганите услуги в офисите на Cash Point са: предоставяне на бързи кредити, ипотечно кредитиране, бизнес финансиране, залагане и продажба на ценни вещи, сключване на всички видове застраховки, заплащане на битови сметки, парични преводи, закупуване на винетки.

Потвърждение, че финансовата група се движи в правилната посока са не само историята на бизнесите, постигнатите успехи и бъдещите стремежи. Красноречиви са постигнатите резултати в цифри. MVFinance се гордее с отпуснатите близо 500 хил. кредита на стойност над 150 млн. евро и продължава напред и нагоре към създаването на нови брандове, привличането на повече професионалисти и завладяването на още европейски пазари.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още