IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Намираме ли се вече в нова студена война?

Изолирайки Кремъл, Западът подклажда стари вражди, пише в анализ Guardian

08:30 | 16.05.15 г. 65
Автор - снимка
Създател
Намираме ли се вече в нова студена война?
Последна актуализация: 20:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

43
rate up comment 11 rate down comment 10
deBill
преди 9 години
явно трябва да се постъпи с някои хора така както Стамболов с тях на Съра баир иначе със сигурност можем да видим скоро нов 9 септември.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
42
rate up comment 9 rate down comment 22
kandid
преди 9 години
Ауууу, какви начетини нацисти (рашисти) имало в днешно време...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
41
rate up comment 26 rate down comment 13
STRAHO
преди 9 години
Ти знаеш ли какво значи раса че все това повтаряш? Правиш ли разлика между етнос, народ, нация и раса !? Всичките ли *** сте толкова зле начетени? Сорос ви остави май само заглавията в учебниците за да сте по надъхани когато списвате глупости! :))) Та за расата. Ако не ти е известно ние българите както и всички европейци сме от една раса с руснаците! Виж Обанго не е. :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
40
rate up comment 11 rate down comment 26
kandid
преди 9 години
Мхм, РАШИСТКАТА РАСА най-висша раса в цялата галактика!!! Хайл!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
39
rate up comment 13 rate down comment 10
STRAHO
преди 9 години
"каквито бяха и нацистите едно време"====Обърка се пак! Те , нацистите /тевтонците изобщо/ НИКОГА не са били ПРЕВЪЗХОЖДАЩИ ! Тях ги бива да избиват комплекси върху индианци и ***! Там им е силата. И понеже това е така, решиха със сила и жестокост да се докажат на Русия! Разбира се НЕ успяха, тъй като просто се взеха насериозно и по силната руска нация ги СМАЗА! :) На руснаците не им са необходими методите на нацистите! Няма пред кого да се доказват освен пред себе си! Следиш ли ми мисълта !? И сегашния опит ще е със същия резултат. :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
38
rate up comment 18 rate down comment 8
STRAHO
преди 9 години
Сега предстои по интересното! Как ще се извъртят мазните червеи, че от откровенни врагове да станат доброжелатели на Русия! :))) Още по ИНТЕРЕСНО ще е как ще го направят след това МЕСТНИТЕ *** мекотели ! За политиците ни иде реч! За тролчетата ...те просто или ще млъкнат /ще им спрат грантовете и няма да могат да си плащат нета! / или ще сменят ник-а ! :)))) Само следи новините как постепенно ще променят риториката срещу Русия!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
37
rate up comment 22 rate down comment 9
julian12
преди 9 години
(2)Защо когато Крим се присъедини към Русия или казано с твои думи Русия анексира Крим, цял свят включително и твоя милост ги приравнихте с най-големия агресор, а сте си наврели задниците в пясъка когато някои "богопомазани" извършват престъпления години наред в различни държави? Примери много... Ако ще се правиш на моралист съди всеки, но така не ти е изгодно нали?! Не съм за никоя "велика сила", просто не одобрявам това, което се случва в световен мащаб.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
36
rate up comment 26 rate down comment 9
julian12
преди 9 години
(1)Кой кого и как финансира е ясно като бял ден или поне за някои хора. Предпочитам да ти задам няколко въпроса, на които е добре да си отговориш сам за себе си. Коментара ми към теб беше за тази част: "САЩ освен това не са присъединили един квадратен метър към територията си чрез военна агресия за разлика от Русия". Има една четирибуквена организация, в която икономиката на основният им играч е изцяло зависима от военната индустрия и имат над 700 военни бази по целия свят. Защо? Нарушаване суверенитета на една държава с военна сила, поставяне на марионетно правителство и източване на ресурсите, но без да се анексира територията, по-малко престъпно ли е? Разбира се, анексирането е отговорност и бъдеща грижа, но по-добрият вариант е да изсмучеш живеца и да захвърлиш трупа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
35
rate up comment 10 rate down comment 7
Атанасио
преди 9 години
В своята Харвардска реч (1978) Солженицин с нобел по литература твърди, че всички съвременни медии насаждат невежество и агресивност у хората, чиито божествени души се пълнят с клюки, безсмислици и празнословия ''4-власт'' трябва да внимават повече - http://svetoven.pogled.info/news/62056/Mediina-voina-i-triumf-na-propagandataВоди се информационна война - Психологическата война (Психовойната) се изразява в планирано използване на пропагандата и други психологически методи с основната цел да се повлияе върху мнението, чувствата, отношението и поведението на дадена вражеска група, в името на постигането на националните интереси. (Из Наръчник на американската армия). - http://***.dokumentalni.com/?p=1927Добра статия - http://glasove.com/interviuta/48954-za-svobodata-na-slovoto-i-za-slovobludstvoto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
34
rate up comment 9 rate down comment 8
Атанасио
преди 9 години
Не руснаци а американци казват истината Фредерик Уилям Ингдал, американски икономист, политолог - '' в течение на десетилетия бавно, но вярно, интересите на шестседем от най-крупните банки на Уолстрийт, на военната промишленост и интересите на нефтените компании фактически извършваха държавен преврат...'' - http://infobalkani.wordpress.com/2014/08/09/вашингтон-заема-мястото-на-третия-рай/ Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II) - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1569004520044443
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още