IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Америка - по-силна, отколкото изглежда

Поведението на Китай укрепи съюзите на САЩ в Индо-Тихоокеанския регион, а това на Русия - НАТО

13:29 | 02.02.22 г. 22
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 13:48 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Азия виж още

Коментари

2
rate up comment 7 rate down comment 5
Императорът
преди 2 години
САЩ не искаха да си сътрудничат с Русия и Китай и никога не са искали. Те опитаха да разграбят и разпарчетосат Русия. Да, ама не стана, един нисичък човечец, обедини волята на руският народ и им каза: "НЕ !!!" Относно заглавието на пасквилчето, не виждам никакви причини за неговият бодряшки тон. САЩ вече иват 30 ГБ външен дълг и което е по-страшното: те имат за миналата година над 1 ГБ търговски дефицит, което показва, че икономически са в огромна криза. Търговското им салдо е отрицателно в бизнесът с Китай и с Русия. Във военно отношение, въпреки огромните разходи, САЩ допуснаха Русия не само да поддържа паритет (в началото), но да натрупа преднина... а до 2-3 години ще ги изпревари с цяла обиколка по пистата. Още отсега руснаците имат потенциалът да унищожат в рамките на няколко часа почти напълно ВМФ на САЩ и така да им отрежат рачичките, а с навлизането на въоръжение на "Сармат" и "Посейдон" САЩ няма да имат и 1% шанс при пълномащабна война... не да я спечелят, а изобщо да оцелеят. Политически САЩ е в трагично състояние - вътрешно разединена, с узурпатор-президент и престъпна хунта, които не само заграбиха властта след фалшифицирани избори, но и са абсолютно неадекватни в политиката си. Та не виждам кое им е "силното" на САЩ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 7
khao
преди 2 години
само на слепеца сащ им изглежда слаб :):) реално са единствената суперсила в Света, само те могат да пратят армия в която и да е точка на света за 24 часа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още