IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изящната серия вина BOUTIQUE

Изпипани до най-малкият детайл и направени от ценители за ценители

08:54 | 23.12.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;Домейн&nbsp;</em><em style="font-size: 12px;">Бойар</em></p>

Илюстрация: Домейн Бойар

Думата“бутиков”вече означава много повече от малък магазин с подбрани дрехи и бижута. Днес с нея обозначаваме всички онези специални неща, сътворени с внимание към детайла, с много мисъл и на ръка. Те винаги са уникални, селектирани за ограничен кръг хора, майсторски направени, за да отговарят на изтънчените желания и вкус.

Такива са и вината BOUTIQUE COLLECTION. Създадени от най-качествените лозови масиви и отлежали в подбрани френски бъчви, те ще ви срещнат с редки и екзотични сортове и блендове, ще пленят сетивата ви с наситения си искрящ цвят, както и с елегантния си вкус. Богатият им плодов букет няма да остави безразлични дори най-капризните ценители на виното. Защото, серията BOUTIQUE COLLECTION  е темпераментна и чувствена, тя предлага приключение в света на виното, което помним дълго и с наслада. 

Карменер 2011

Вино с наситен рубинен цвят и топла червена нотка в края. Притежава плодов букет с добър интензитет и аромати на диви плодове, ликорис, кедър и фина барикова зрялост. Вкусът има свежо начало, приятна мекота, добра дължина, сочен финал и апетитен послевкус.



Едно вино подходящо за консумация сега, но и с добър потенциал за отлежаване.

Съчетава се отлично с вегетарианска храна, паста, пица, азиатска кухня, пернат дивеч - пъдпъдък, фазан –заек, свинско, телешко, агнешко и барбекю. Подходящо е за средно меки сирена.

Малбек 2011

Впечатляващ, богат рубинен цвят.Интензивен плодов букет с аромати на черница, синя слива, френско грозде и елегантен бариков финес. Вкусът има плодово начало, осезаем обем, много добра структура и дължина, пикантен финал и траен послевкус.

Едно колоритно вино с много добър потенциал за отлежаване.

Подходящо за най-разнообразни блюда, особено за печени меса, барбекю, едър дивеч и избрани колбаси.

Sauvignon Blanc & Chardonnay 2012

Искрящ златистозелен цвят. Пленяващ сортов букет с ухание на ароматна зеленина – коприва, киви, лайм и екзотични плодове. Вкусoва съблазън с обемно начало, свежа дължина и сочен финал. Комбинация от манго, ананас, гуарана и нежен бариков финес в невероятно съзвучие.

Чувствено вино, отличен компаньон за изтънчената кухня и особено за изкусни блюда от морски дарове, включително с атлантическа сьомга, океанска пъстърва и раци. Подходящо е и за азиатска кухня, пиле, фоа-гра, пернат дивеч и отлежали сирена.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:56 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още