IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сердика Център празнува рожден ден през март в Страната на чудесата

Сердика Център посреща посетителите си през март с подаръци, изненади и състезание Speed Shopping

09:38 | 16.03.11 г.
Автор - снимка
Създател
Сердика Център празнува рожден ден през март в Страната на чудесата

В месеца на рождения си ден Сердика Център подарява много усмивки и добро настроение и ви кани да празнувате заедно като в истинска Страна на чудесата, наред с вълшебна атмосфера, приказни герои и многобройни Алиси, предлагащи желани подаръци и големи изненади.

Трябва само да искате да се забавлявате истински.

На 12 и 13, 19 и 20 март на гости на Алиса в Сердика Център ще бъдат различни любими изпълнители като Димитър Рачков и Мария Игнатова, ансамбълът на Нешка Робева, Памбос и неговите невероятни танцьори. За всички, родени през месец март, ще има специално Колело на късмета с подаръци от Сердика център, а за децата – вълшебни неделни тържества с игри, изненади, карнавал и специални лакомства.

От 2 до 19 март всички приятели на Сердика Център имат шанса да се включат в 2-та тура на състезанието „Speed Shopping” за общо 20 ваучера, всеки на стойност 100 лв: Първият тур започва на втори март и продължава до 18:00 часа на 10 март, а вторият стартира на 12 март и приключва в 18:00 часа на 17 март.

Допълнително можете да отговаряте на въпроси, които ще бъдат публикувани на страницата на Сердика Център във Facebook, като изпращате своите отговори и координати за контакт на serdika@broksvision.com.

От участниците, изпратили най-много верни отговори, на лотариен принцип, ще бъдат изтеглени 10 участника за първи тур и 10 – за втори тур.

Какво ще се случва в Сердика Център на 12 и 19 март от 17.00 ч.?

Щастливците, регистрирани за някой от туровете на Speed Shopping, трябва да се явят в уречения ден и час в Сердика Център, където да изтеглят един от магазините, участници в играта. После ще разполагат само с 15 минути, за да отидат в магазина, да си изберат стока на стойност 100 лв. или повече (разликата над 100 лв. се поема от самите печеливши), да получат ваучер-удостоверение на касата на магазина и да се върнат на старта.

Там, след проверка дали са се справили с условията на играта, късметлиите ще бъдат обявени за победители и ще получат избраната стока като подарък.

Познаваш Сердика Център много добре, обичаш предизвикателствата и забавленията, имаш бързи крака и комбинативен ум – ти си точният играч! Докажи го!

Всичко това е възможно само в месеца на рождения ден на Сердика Център – защото това е Страната на чудесата!

Очакват те!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още