IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Vilner преобрази и Aprilia Stingray

Българското студио прибави към мотоциклета 13 чисто нови детайли

12:15 | 25.01.13 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Vilner</em></p>

Снимка: Vilner

Известното вече българско студио за интериорни доработки Vilner, което по-рано впечатли всички с клиентска разработка на Land Rover за руски олигарх с аудио система за над 62 000 долара, сега се впуска и в дизайна на мотоциклети, пише сайтът luxury-insider.com.

Тъй като вече сме 2013 г., за Vilner тринадесет е по-скоро късметлийско число: те са преобразили напълно модела Aprilia Stingray, като са добавили към него тринадесет чисто нови детайла, карайки го да изглежда още по-агресивно и футуристично.

Изключителният нов външен вид на този мотоциклет е резултат на работа с голяма прецизност и внимание към най-малкия детайл.

На първо място Aprilia е оборудван със специално проектирана предна броня, фаровете са променени с два нови детайла: специална каска и въздуховоди, а страничните сигнали са монтирани върху тях. Те също са нови и по-важното – под формата на светодиоди.

Трансформацията не спира до тук. Два изцяло нови странични спойлери с два отвора служат като средство за отвеждане на горещия въздух, идващ от двигателя.

Пластмасите от ляво и дясно са увити с най-фина кожа. Оттам започва една светло сива ивица, която завършва в предната част на седалката. Към задната част са добавени два нови детайла, изработени от кафява кожа.

Поглеждайки към задната част на този спиращ дъха мотоциклет, трябва да се отбележи, че задните светлини са затъмнени, за да съответстват на цялостната философия на дизайна на надстройката. Нещо повече, част от рамката е боядисана в матово черен цвят. Двата ауспуха и колелата също са пребоядисани.

Снимки вижте в галерията

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:05 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
mrvip
преди 11 години
"сега се впуска и в дизайна на велосипеди"Вероятно сте имали предвид тротинетки или рикши?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още