IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NoPhone - алтернативата за всички, пристрастени към смартфоните си

Устройството имитира телефон и няма абсолютно никакви функции, но пък обещава да остави потребителите свързани с реалността

12:40 | 12.09.14 г.
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;www.kickstarter.com</em></p>

Снимка: www.kickstarter.com

iPhone 6 може да ви помогне да останете свързани с дигиталния свят, но на пазара вече има “телефон“, който обещава да остави потребителите свързани с реалността, пише CNBC.

NoPhone е описван на страницата си в Kickstarter като алтернатива на постоянния контакт между ръката и телефона, позволяваща на хората да останат свързани с реалния свят.

NoPhone представлява черно парче пластмаса с формата на iPhone, което не може да прави абсолютно нищо, освен да стои като заместител без функции на онези, които са пристрастени към своите смартфони.

„Със своя тънък, лек и абсолютно безжичен дизайн NoPhone служи като заместител на всяко умно мобилно устройство, позволявайки ви винаги да разполагате с гладък, студен пластмасов правоъгълник, без да се отказвате от всеки потенциален ангажимент към вашата пряка среда“, гласи описанието на продукта.

Според данните за него в Kickstarter, зад този проект стоят няколко приятели от САЩ и Холандия, които твърдят, че идеята се родила, след като прекарали една вечер в бар, вторачени в телефоните си, вместо реално да общуват, което често се случва в днешно време.

"Зависимостта от телефоните е реална. И е навсякъде. Тя съсипва срещите ви. Тя отвлича вниманието ви по време на концерти. Пречи ви в киносалоните. Сега има истинско решение“, допълва описанието на NoPhone. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:33 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още