IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата версия на платформата Apple iOS вече е готова

Подобрена технология за пренос на данни и възможност за използване на смартфона като точка за свързване към безжична мрежа са сред новостите на ОС 4.3

13:10 | 10.03.11 г.
Новата версия на платформата Apple iOS вече е готова

Apple пусна новата версия на мобилната операционна система iOS 4.3 два дни по-рано от планирания срок, пише техноблогът The Loop.

Платформата, на чиято основа работят портативните устройства на Apple, и работата, по която бе финализирана още вчера, ще бъде използвана за iPhone 3GS и 4, плеъра iPod touch трето и четвърто поколение, таблета iPad и приставката Аpple TV второ поколение. По-рано бе съобщено, че пускането на операционната система ще стане на 11 март.

За новата версия на мобилната ОС на Apple бе съобщено на 2 март в хода на представянето на таблета iPad 2. В нея от компанията са увеличили скоростта на работа на браузъра Safari, а също така са предоставили възможността смартфонът iPhone 4 да бъде използван като точка за достъп до безжичните мрежи.

В новата ОС е подобрена и технологията за безжичен пренос на данни AirPlay.

Сдобиването с новата операционна система може да стане, като мобилното устройство се включи към компютър и версията се прехвърли върху него.

От Apple обновяват версията на операционната система през няколко месеца. Версията iOS 4.1 бе пусната през септември миналата година, а предходната – през ноември.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:17 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още