IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Третото поколение велосипеди BMW

Германската компания представи официално тазгодишната си колекция

11:11 | 11.03.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: BMW</em></p>

Снимка: BMW

Наред с новите модели автомобили, които BMW представи в Женева, бе анонсирана и новата гама велосипеди на германската компания. Това е третото поколение велосипеди BMW, което отново включва пет различни модела.

Също като досега, при производството на велосипедите са използвани технологии, които инженерите на BMW влагат в автомобилостроенето. Колекцията се отличава с ненатрапчив дизайн, както i с нов тип заварки, които са направени така, че не se виждат. Освен това всички жила са скрити вътре в рамката, благодарение на което велосипедите изглеждат като изградени от монолитно парче алуминий.

Велосипедите са изработени с най-качествените материали на пазара, а допълнителните елементи са доставени от марки като Shimano, Suntour и Continental.

Колекцията, също като през миналата година, включва общо пет модела - градският Cruise Bike, спортният M Bike, удобен асфалтов велосипед, планински велосипед и така нареченият Cruise e-bike, който разполага с допълнително електрическо задвижване, доставено от Bosch.

Базовият BMW Cruise Bike се предлага на цена от 899 евро в Германия. Този модел е наличен и в детски вариант, чиято цена е 429 евро.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:14 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още