IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холдинг Пътища спечели два проекта в Албания на стойност 2,8 млн. евро

С решение на СД на холдинга Филип Стоянов и Милослав Мазнев са освободени от заеманата от тях длъжност прокуристи

09:58 | 07.09.10 г.
Автор - снимка
Създател
Холдинг Пътища спечели два проекта в Албания на стойност 2,8 млн. евро

Холдинг Пътища АД спечели два проекта в Албания, се казва в уведомление на дружеството, публикувано чрез Бюлетин Investor.bg. Общата им стойност е около 2,8 млн. евро.

Като лидер в Сдружение Balkan Roads, участващо в търгове на територията на Република Албания, холдингът е сключил следните договори:

- Договор за изпълнение на проект CWC/ICB/2010/WL-Rec 32 “Reconstruction of Roads: Rruga Nacionale – Bylis, Rruga Nacionale – Lapardha”. Стойността на проекта е приблизително 1,37 млн. евро с ДДС;

- Договор за изпълнение на проект CWC/ICB/2010/WL-Rec 23 “Reconstruction of Roads: Road in Ajasem; Daji - Gomsiqe”. Стойността на проекта е приблизително 1,41 млн. евро с ДДС.

Дружеството също така уведомява своите акционери и всички заинтересовани лица, че на 02.09.2010 г., в съответствие с решение на Съвета на директорите на дружеството, Филип Петров Стоянов и Милослав Иванов Мазнев са освободени от заеманата от тях длъжност прокуристи на Холдинг Пътища АД.

През второто тримесечие на 2010 компанията отчете 42% спад на продажбите и 35% на печалбата на годишна база.

През миналата седмица бе подписан договорът за строителство на Лот 4 на автомагистрала Тракия, чийто изпълнител е Сдружение „Тракия IV” с водещ партньор Холдинг Пътища.

Акциите на дружеството приключиха петъчната търговия на БФБ на ниво от 1,46 лв. за брой, което представлява понижение от 36% от началото на годината и спад от 61% за последните 12 месеца. Пазарната капитализация на компанията е в размер на 44,8 млн. лв.

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:53 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още