IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рекордно добра година за МетЛайф

"Нашият клиент е единствената, движеща сила за всичко, което правим", твърди генералния мениджър на МетЛайф България Георгиос Цаконас

13:03 | 04.03.14 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	МетЛайф отново награди най-добрите животозастрахователни консултанти и мениджъри. <em>Снимка: компанията</em></p>

МетЛайф отново награди най-добрите животозастрахователни консултанти и мениджъри. Снимка: компанията

За поредна година компаниите МетЛайф България и ОББ МетЛайф затвърдиха лидерската си позиция на животозастрахователния пазар у нас. Двете дружества се грижат за финансовата защита на над 500 000 индивидуални и корпоративни клиенти. Те притежават едни от най-успешно развиващите се търговски структури, осигуряващи им стабилни позиции по отношение на ключови бизнес показатели като задържане на клиентите, премиен приход, възвращаемост на капитала, покритие на границата на платежоспособност и оценка на клиентите по отношение качеството на обслужване.

За да обяви постиженията си за 2013 г., плановете си за развитие и растеж през 2014 г. и да награди най-добрите животозастрахователни консултанти и мениджъри, МетЛайф организира Гала вечер на 21-и февруари в хотел „Шератон“ София. Най-тържествената част бе връчването на Международните награди ЛИМРА 2013 за качество на продажбите и продуктивност, наградите „Звездна лига” и „Top producers 2013” за постигнати най-високи професионални резултати през изминалата година.  Престижните награди бяха  връчени от генералния мениджър на МетЛайф България  Георгиос Цаконас и от регионалния президент на компанията за Източна и Южна Европа Майкъл Хаджидимитриу.

Опирайки се на своята мисия – да помага на хората да вземат повече от живота, МетЛайф отбеляза още една успешна година, в която фокусът отново бе върху ориентираността към клиента. Според проучванията на компанията броят на клиентите, които биха препоръчали МетЛайф на свои близки и приятели, е нараснал значително спрямо предходния период. 86% от клиентите на компанията споделят, че са доволни и много доволни от качеството на обслужване, което получават.

„Имаме ясното съзнание, че да развиваме бизнеса на компанията, без едновременно с това да повишаваме стойността на услугите ни за нашите клиенти, е по-скоро краткосрочен, отколкото дългосрочен успех. Клиентът е причината да сме тук! Неговата растяща удовлетвореност трябва бъде в основата на нашите усилия и определението ни за успех. Нашият клиент е доминиращата, ако не и единствената, движеща сила за всичко, което правим. Фокусирането върху клиента не е просто добър начин да се прави бизнес. Това е единственият начин да се прави бизнес“, сподели Цаконас в обръщението си към гостите на събитието.

Резултатите от изключително успешното сътрудничество между МетЛайф и ОББ, отбелязало премиен ръст от близо 15 % спрямо 2012 г., значителният потенциал за растеж на Компанията във всички канали на дистрибуция и утвърдената нагласа за успех на търговската структура се откроиха като ключови послания на вечерта, отразяващи също и стратегическите цели на МетЛайф в глобален мащаб.

MetLife, Inc. е водещa международна застрахователна компания с над 145-годишна история. В световен мащаб компанията предоставя индивидуални и групови застрахователни продукти, като обслужва милиони клиенти в над 50 страни по света. Чрез своите клонове и дъщерни дружества, MetLife заема водещи пазарни позиции в САЩ, Япония, Южна Америка, Азия, Европа и Близкия изток.

„АЛИКО България Животозастрахователно Дружество” ЕАД е компания на MetLife Inc., основана през 1999 г. Продуктите и услугите предлагани от компанията се предоставят под търговската марка “MetLife”. Компанията заема едно от водещите места на българския застрахователен пазар и предлага широка гама застрахователни продукти, както за индивидуални, така и за корпоративни клиенти. Компанията обслужва клиентите си чрез представителства в градовете: София, Пловдив, Варна, Бургас, Перник и Велико Търново.

За повече информация, моля посетете www.metlife.bg и www.metlife.com!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:39 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 1
Натрий
преди 10 години
Тук май сте забравили да напишете "Материал препоръчан от партньор..." или както там беше.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още