IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЦКБ търси доставчик на компютърна техника и софтуер

Срокът за подаване на офертите е до 17.00 ч. на 07. 11. 2014 г.

11:05 | 28.10.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
ЦКБ търси доставчик на компютърна техника и софтуер

„Централна кооперативна банка“ АД (ЦКБ) организира конкурс по документи и договаряне за доставка на компютърна техника и софтуер за нуждите на банката.

Предметът на процедурата е „доставка на компютърна техника и софтуер за нуждите на ЦКБ АД”.

Всеки участник при подаване на офертата си представя декларация, че не е свързано лице по смисъла на Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси с „Централна кооперативна банка“ АД или със служители на ръководна длъжност в организацията на възложителя, не е сключил договор с лице по чл. 21 или 22 от Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси; не е лишен/а от правото да упражнява определена професия или дейност, съгласно законодателството на държавата, в която е извършено нарушението; не е осъждан/а с влязла в сила присъда; не е обявен в несъстоятелност; не е в производство по ликвидация и не се намира в подобна процедура, съгласно националните закони и подзаконови актове, няма парични задължения към държавата.

Към изпълнителя има и минимални изисквания и доказателства за икономическо, финансово състояние, както и за техническите възможности и квалификации.

Общо за последните 3 години (2011, 2012 и 2013) участниците трябва да са реализирали оборот от доставка на компютърна и периферна техника, сходни с предмета на процедурата, от най-малко 450 000 лв. без ДДС.

За последните 3 (три) години, считано до крайната дата за подаване на офертите, участникът следва да има изпълнени успешно минимум 3 (три) договора с доставка на компютърна и периферна техника сходни с процедурата.

Под „изпълнени” договори следва да се разбира такива договори, които независимо от датата на сключването им, са приключили в посочения по-горе период.

Освен това кандидатите трябва да са директни партньори на производителя на стоките.

Офертите трябва да постъпват в запечатан и непрозрачен плик, с ненарушена цялост.

Документите, включени в офертата на участника, следва да бъдат номерирани и прошнуровани/подвързани по такъв начин, че да не позволява последващо добавяне на документи след отварянето на офертата. Ценовата оферта се поставя в отделен запечатан, непрозрачен плик с надпис „Предлагана цена“.

Срокът за подаване на офертите е до 17.00 ч. на 07. 11. 2014 г. Офертите се подават в запечатан непрозрачен плик, съдържащ всички изискуеми документи, в деловодството на „Централна кооперативна банка“ АД, град София - 1086, ул. „Г. С Раковски” № 103.

За контакти:

Николай Попчев – Директор Дирекция „ИТ“
тел.: +359 2 9266 537

Калин Мечкарски
тел.: +359 2 9266 560
e-mail: ccboffer@ccbank.bg

Пълните условия може да видите тук! 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:37 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още