IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Централна Кооперативна Банка на 25 години

Предстоящият юбилей е символ на непрестанно развитие и постижения, уточняват от ЦКБ

13:42 | 29.03.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Централна Кооперативна Банка на 25 години

Уважаеми клиенти, партньори и служители, 

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на 28 март 2016 година „Централна Кооперативна Банка” навърши 25 години. За нас предстоящият юбилей е символ на непрестанно развитие и постижения, резултат от усилената ни работа в посока създаване на нови и развитие на традиционните финансови услуги. 
 
В продължение на 25 години се стремим да предлагаме отлично обслужване, да увеличаваме броя на доволните и лоялни клиенти и да се докажем като професионалисти в банкирането, които вземат успешни финансови решения. 
 
Благодарим Ви за подкрепата в стремежа ни да се утвърдим като една от успешните банки на българския пазар от гледна точка на прозрачност, привлекателност и разнообразие от продукти. За нас е важно да създаваме дълготрайни взаимоотношения с Вас, да градим доверие, сигурност и иновативност. 
 
С поглед към бъдещето се надяваме новите предизвикателства да се окажат и нови възможности. Очакваме да поемем към важните стъпки, които ни предстоят заедно с Вас и да споделим постиженията си с Вас. 
 
Защото пътят ни води началото си от три думи – Важният си ти. 
 
 
С уважение, 
 
Ръководството на Централна Кооперативна Банка
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още