IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Американци предлагат Range Rover кабриолет

Моделът ще може да бъде поръчан в избрани представителства на Land Rover

10:42 | 21.07.13 г.
Автор - снимка
Автор
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: NCE</em></p>

Снимка: NCE

Едва ден, след като стана ясно, че Range Rover Evoque ще бъде наличен и като кабриолет, американската компания NCE представи открита версия на флагмана на Land Rover - Range Rover, пише специализираното издание Autoblog, позовавайки се на прессъобщение.

За разлика от Evoque кабриолет Range Rover Convertible не е заводски модел, но може да бъде поръчан в част от дилърската мрежа на Land Rover. Инженерите на компанията са премахнали покрива на луксозния всъдеход, оборудвайки го с електрически мек таван.


При преобразуването на Range Rover в кабриолет компанията е запазила средната колонка на купето, както и рамките на всички четири стъкла. За да изглежда по-завършено, когато покривът е свален може да бъде покрит със специален плат.

Newport Convertible Engineering не съобщават каква е цената на проекта, като уточняват, че представеният на снимките модел е базиран на Range Rover Autobiography.

Доработката ще се осъществява от месец август в селектирани представителства на марката в цял свят.

Всички снимки на интересната машина разгледайте в Automedia.bg


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:39 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още