IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Руснаци със своя версия на Aston Martin DB9

Проектът е дело на Cardi

14:40 | 12.04.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Cardi</p>

Снимка: Cardi

Аристократът Aston Martin DB9, имащ статус на еталон по отношение на дизайна, е най-новият проект на руската каросерийна компания Cardi. Тя се е заела именно с подобряване на дизайна на купето.

Проектът е в доста напреднал стадий, като Cardi са готови със завършен 3D прототип. Той е наречен Concept 442 и е толкова променен, че трудно може да бъде намерен запазен детайл от оригинала.

Новите форми на британската кола напомнят на яхта, което търсен ефект, става ясно от информацията на Cardi. Линиите са максимално изчистени, като трябва да признаем, че руските дизайнери са се справили наистина добре.

Сред отличителните черти на Concept 442 са премахната B-колонка, както и напълно прозрачният покрив.

Интериорът също е напълно нов, като към момента е ясно, че дизайнът му ще следва този на екстериора и ще предлага дори по-висок лукс от оригинала DB9.

Преработка се подготвя и за задвижващата система, но към момента няма информация какво ще представлява тя. Съобщава се единствено, че двигателят ще бъде V12.

Concept 442 трябва да бъде завършен още тази година, когато ще бъдат обявени цените. Вероятно преработката ще се предлага както за нови екземпляри на DB9, така и за вече закупени.

Предишният проект на Cardi представляваше кръстоска между Gaz 21 и Porsche Cayenne.

Още снимки на Concept 442 вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:26 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още