IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българи представиха свое Bentley

Тунeрите от Vilner преобразиха напълно първото поколение на Continental GT

19:12 | 04.06.13 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Vilner</p>

Снимка: Vilner

Българските интериорни специалисти от Vilner представиха новия си проект, базиран на първото поколение Bentley Continental GT. Дизайнерите съобщават, че са работили по три основни направления – оптичен пакет, чисто нов интериор и силови доработки на двигателя.

От информацията става ясно, че новите брони и калници са довели до увеличаване дължината и широчината на купето съответно с 13 и 16 см. Всички нови елементи са изработени от карбон, като промени не е претърпял единствено покривът.

Изпускателната система е получила нови накрайници, а купето е боядисано в сив графит мат. Вътрешната част на фаровете е изработена също от карбон, а стоповете са затъмнени.

Интериорът е изцяло черен с дребни червени акценти. Тапицерията е изработена от алкантара, естествена кожа и черна екзотична кожа с шарка на кобра. Тъмночервен цвят дискретно се забелязва и в джобовете на вратите, подлакътника и скоростния лост. Крилата - знакът и символът на Bentley са избродирани с шев с цвят бордо върху седалките, както и присъстват в дизайна на страничната част на седалките. Таванът е облечен в черна алкантара с декоративна шарка, която присъства и на седалките. Воланът е с променена форма, съобразена със захвата на шофьора.

Под капака промените също не са малко. Конете са увеличени от 559 на 660, нютонметрите от фабричните 650 са повишени на 780, а максималната скорост достига 325 км/ч от стандартната 318 км/ч.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:53 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
stoiloff
преди 10 години
Много грозно излишно скъпо, непрактично и ??? черно типично мутренски цвет?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още