IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-луксозният Range Rover

Британците разкриха удължената версия на своя флагман

14:36 | 28.10.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Land Rover</em></p>

Снимка: Land Rover

Британската компания Land Rover разкри най-новата модификация на своя флагман Range Rover. Това е удължена версия на модела, носеща буквата "L" в името си.

Range Rover L е нещо като свръхлуксозна лимузина, която може да се справи с всякакъв терен. Моделът е предназначен не само за феновете на проходимите машини, а е насочен и към клиентите на автомобили като Mercedes-Benz S-class.

Сравнен със стандартния модел новият вариант е с 0,2 метра по-дълъг, като общата му дължина достига цели 5,2 метра. Допълнителното пространство е добавено между двете оси, като осигурява допълнителни 140 мм за краката на пътуващите отзад.

Именно за пътуващите на задната седалка е създаден Range Rover L. Дизайнерите и инженерите на компанията са подготвили за тях серийни електрически щори и панорамен покрив. Освен това, точно като в бизнес лимузина, седящите на задните места могат да командват предната дясна седалка и по този начин да осигурят нужното пространство. В оборудването на Range Rover L присъстват още подвижни масички, които са скрити в централната конзола, минибар, климатична инсталация с четири зони и много други.

Новият Range Rover L ще бъде предложен във версии Vogue, Vogue SE, Autobiography и върховата Autobiography Black. Сред задвижващите агрегати ще има и хибриден. Премиерата пред публика ще се състои в Дубай на 5-ти ноември, а първите доставки ще бъдат факт през март 2014 г.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:28 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още