IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Американският Fiat Doblo

Ram представи своята версия на италианската баничарка

11:40 | 28.06.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ram </em></p>

Снимка: Ram

Американската марка Ram, която е собственост на концерна Fiat Chrysler Automobiles (FCA), представи своя версия на популярния в Европа Fiat Doblo. Американската баничарка е получила името ProMaster City и ще стъпи на местния пазар по-късно тази година.

Ram ProMaster City е почти идентичен с последното поколение на Fiat Doblo, като се отличава с променени брони и различни челни светлини. Моделът е получил също така увеличен просвет и по-твърдо шаси, за да се справя по-добре по американските пътища, сочи информацията от Ram.

Интериорът, който е оборудван с "издържлива текстилна тапицерия", предлага инфо-развлекателна система с 8-инчов дисплей, навигационна система и интернет свързаност.

Двигателят на американския Fiat Doblo е бензинов с обем 2,4 литра. Той е от серията Tigershark, има четири цилиндъра и генерира 178 к.с. Агрегатът работи с 9-степенна автоматична трансмисия, като предлага най-ниското потребление на гориво в класа, твърдят производителите, но не дават конкретни цифри.

Ram ProMaster City ще стъпи на местния пазар по-късно тази година, когато ще бъдат обявени и цените му.

През миналата година Ram пусна своя версия на и модела Fiat Ducato.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:31 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още