IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Volkswagen показа новия кемпер California

Моделът е базиран на шестото поколение Transporter

14:38 | 12.06.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: VW </em></p>

Снимка: VW

Volkswagen въведе на пазара версията кемпер на показаното през април шесто поколение Transporter. Модификацията носи наложеното име California и вече е налична за поръчка.

Новият VW California се предлага в три нива на оборудване - Beach, Coast и Ocean, като и при трите са налични 5 легла.

Базовият автомобил стартира от 41 429 евро в Германия, като се задвижва от дизелов мотор с мощност 85 к.с. Той е оборудван с ръчно отварящ се покрив и предлага седалки за до 7 души. В оборудването са включени също така подвижна маса за пикник и сгъваеми столове.

При версията California Coast е наличен кът за готвене, включващ мивка от неръждаема стомана, готварска печка с два газови котлона и хладилник с обем 42 литра. Салонът е оборудван с алуминиеви и дървени акценти, както и с мебели от висок клас, сочи информацията.

Върховото ниво California Ocean прибавя отварящ се покрив, задвижван от електромотор, както и LED осветление и седалки с отопление.

Задвижването на новия VW California е поверено на гама TDI мотори, развиващи между 85 и 204 к.с., които могат да бъдат съчетани с трансмисия DSG и AWD задвижване 4Motion. Към тях ще бъдат прибавени и два бензинови двигателя с мощност 150 и 204 к.с.

Още за най-новите кемпери на пазара вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:51 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още