IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Графика на деня: Най-следваните в Twitter футболисти на Мондиала

В ТОП 10 след водещите трима доминират испанските играчи

08:41 | 12.06.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Графика на деня: Най-следваните в Twitter футболисти на Мондиала
Броени часове преди откриването на Световното първенство по футбол в Бразилия феновете с нетърпение се готвят за най-голямото спортно събитие на годината. Очаква се Мондиалът да предизвика  безпрецедентна активност в Twitter. Феновете вероятно ще могат да си взаимодействат с идолите си, както никога досега. 
 
Безспорен лидер в Twitter измежду състезателите на първенството е мегазвездата на Португалия Кристиано Роналдо, който в момента има 26,5 милиона последователи в платформата за кратки съобщения. 

Бразилският футболист Неймар е на второ място с 10,7 милиона фена, следван от нападателя на Англия Уейн Рууни, който има 8,8 млн. фена в социалната мрежа. 

След водещата тройка в ТОП 10 доминират испанските играчи, вероятно защото мнозина от тях участваха в отборите, спечелили предишните три международни турнира. 

Испанците са сред фаворитите за спечелване на титлата и през тази година и може да станат първият отбор след Бразилия през 1962 г., който е защитил трофея.  
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:04 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още