IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Alibaba споделя опита си в онлайн продажбите на четвъртия eCommCongress

На събитието през май участниците ще обсъдят бъдещето пред електронните търговци и следващата индустриална революция

17:00 | 29.03.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: pixabay.com</em></p>

Снимка: pixabay.com

Изпълнителният директор на Alibaba.com Турция Джунейт Ерполат е един от лекторите на четвъртия годишен конгрес за електронна търговия eCommCongress, който ще се проведе на 11 май 2018 г. в Sofia Event Center. Освен него, лектори в най-мащабното събитие за онлайн продажби в България ще бъдат и Марсел Мейсан, президент на eCommerce асоциация Хърватска, и Лювю Талои, CRO специалист в румънската ECOMpediа.

Какво е бъдещето пред електронните търговци и каква е следващата индустриална революция, как различните социални платформи като Instagram и Facebook подпомагат продажбения процес, какви са особеностите за работа в европейските пазари и как предстоящото влизане в сила на GDPR ще се отрази на всеки участник в продажбения процес са само част от темите, които ще бъдат засегнати и дискутирани в различните панели.

Посетителите на конгреса ще могат да участват и в кратки сесии в рамките на Easy stage - експо къта, където представените изложители ще дадат съвети и ще споделят:

- какви са грешките при стартиране  на онлайн магазин и как  да се избегнат;

- как се създава онлайн магазин за 10 мин.;

- как се правят банери без умения на дизайнер или програмист;

- как да развият своя онлайн магазин;

- как да стартират дропшипинг бизнес и др.

В продажба са билетите за ранна регистрация.

Четвъртото издание на Конгреса за електронна търговия – еCommCongress ще се състои с подкрепата на Isobar Commerce България, DHL Express България. Медийни партньори на събитието са телевизия Bloomberg, Investor.bg и Netinfo.bg, B2B media, Mail.bg.

Актуална информация за събитието може да откриете в официалния сайт тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:55 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още