IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръмп разширява битката си за президентския пост и в Twitch

Американският държавен глава вече има официален акаунт в платформата за стрийминг на игри

12:00 | 11.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Американският президент Доналд Тръмп се присъедини към платформата на Amazon – Twitch, показа верифицираният му акаунт в платформата за видео стрийминг на живо на игри. Ходът беше предприет в момент, в който започва битката за изборите за държавен глава на САЩ през 2020 г., предава Ройтерс.

Съобщение за митинг на Тръмп в Минеаполис, Минесота, е публикувано в канала му, който пък е събрал 7000 последователи до четвъртък. Със своите 15 млн. потребители платформата е преди всичко място за споделяне на гейминг преживявания, но също така е услуга, свързана със спорта, музиката и политиката.

Кандидатът за президент на САЩ Бърни Сандърс и Александрия Окасио-Кортес, член на Камарата на представителите от Демократическата партия, също се присъединиха към платформата по-рано тази година.

Тръмп е активен потребител на Twitter, където има над 65 млн. последователи, които следят отблизо публикациите му за новите мита, налагани в рамките на търговската война между Съединените щати и Китай, както и за други политически решения.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:49 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още