IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златният Apple Watch може да струва 4-5 хил. долара

Според френски сайт версията на часовника от неръждаема стомана ще бъде с цена от 500 долара

11:53 | 05.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Златният Apple Watch може да струва 4-5 хил. долара

Въпреки че Apple обяви, че базовият модел на новия ѝ смарт часовник ще струва 350 долара, компанията мълчи относно цените на останалите модели. Нова информация обаче предполага, че версията от неръждаема стомана ще струва от 500 долара нагоре, а златната – между 4 и 5 хил. долара, пише Gizmodo.

Информацията идва от вътрешни източници в Apple чрез френския уебсайт iGen.fr. Според MacRumors досега сайтът е предоставял достоверна информация, включително и точните размери на iPhone 6 и 6 Plus.

Смята се, че цената от 350 долара се отнася за алуминиевия часовник на модела. При това положение сумата от 500 долара изглежда напълно възможна за версията от неръждаема стомана. Цената на златния модел разбира се зависи от това колко злато има в него, но сума от порядъка на 4-5 хил. долара със сигурност ще го пренесе в сегмента на лускозните стоки.

Също така източниците на iGen.fr твърдят, че Apple иска да пусне часовника колкото се може по-рано на пазара, въпреки че според други слухове дебютът на новия продукт ще бъде чак през пролетта на 2015 г.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:15 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още