IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Община Варна дава 1,5 млн. лева за нови светофарни уредби

Средствата идват от бюджета на общината

16:10 | 04.05.15 г.
Община Варна дава 1,5 млн. лева за нови светофарни уредби

1,5 млн. лева ще даде Община Варна през следващите три години за изграждането на нови светофарни уредби, става ясно от съобщение на сайта на общината. Местните власти в морската ни столица са обявили обществена поръчка за проектиране, изграждане и доставяне на нови светофарни уредби и реконструкция на старите.

Проектът е с краен срок за изпълнение 31 декември 2017 година. Средствата за изграждането на новите светофари идват от бюджета на Общината.

Изискване към кандидатите е през последните три години да са извършили минимум една дейност по изграждане или реконструкция на светофарни уредби, да притежават собствени или наети технически средства сред които автокран и автовишка, както и да имат въведена система за управление на качеството ISO 9001.

Общината обаче не поставя някакви финансови изисквания към изпълнителя на проекта.

Критерии за възлагането на поръчката ще бъде икономически най-изгодната оферта. С най-голяма тежест ще са цените на материалите и видовете работа, както и гаранционния срок за изпълнение на работите.

Заявление за участие в този търг ще се приемат до 25 май, става ясно още от документацията за обществената поръчка. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:03 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още