IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ТБ Алианц България намалява с 3,7% лихвите по жилищните кредити

11:35 | 14.12.04 г.
Автор - снимка
Създател
ТБ Алианц  България намалява с 3,7%  лихвите по жилищните кредити
ТБ Алианц България намали с 3,7% годишните лихви по жилищните кредити. Така новите лихви по жилищните заеми на банката са от 7,9% за срок до 7 години и достигат до 9,15% за максималния срок на кредита - 20 години. Промоционните лихвени условия важат до края на март 2005 г., съобщиха от финансовата институция.

Кредит Жилище се отпуска и погасява в евро, щатски долари или в левове, като максималният размер е 100 000 евро. За покупката на имота е необходимо клиентът да разполага поне с 30% собствени средства. ТБ Алианц България отпуска кредити за завършено жилище или недвижим имот в строеж, както и за ремонт на дома.

Към жилищния кредит клиентите на банката получават две безплатни застраховки.

При кандидатстване за жилищен заем е необходимо да се попълни Искане за кредит Жилище. Клиентът получава отговор от банката за размера и условията на кредита до 24 часа след подаване на искането, след което той разполага с допълнителен 3-месечен срок за избор на жилище и за подготвяне на необходимите документи.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:57 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още