IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правата на Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ се изкупиха на цена от 1,01 лв.

Всяко право дава възможност за записване на една акция от увеличението на капитала по емисионна стойност от един лев

13:21 | 14.12.05 г.
Правата на Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ се изкупиха на цена от 1,01 лв.

Всичките предложени 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ бяха запупени днес на цена от 1,01 лв. Сделки по време на вторичната търговия не бяха сключени, а всяко право дава възможност за записване на една акция от увеличението на капитала по емисионна стойност от един лев.

Дружеството планира да инвестира в имоти с бизнес и търговско предназначение, хотелско и жилищно предназначение, имоти със спортно и/или развлекателно предназначение и селскостопанска земя, но според проспекта си няма да разпределя дивиденти за 2005 и 2006 г.

От петък (16 декември) ще бъде въведена за търговия емисията акции на Куантум Дивелопмънтс с капитал 500 хил. лв. Това става само четири дни, след като на борсата започнаха да се търгуват книжата на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт. Днес сделки с правата на фонда, даващи възможност за участие в увеличението на капитала не бяха сключени, като офертите купува останаха на ниво от 0,23 лв. купува, без предлагане по позицията.

Свързани компании:

Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ(QUAD)

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ(ICPD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:31 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още