IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВУЗФ отваря вратите за новото поколение лидери - започна приемът за 2024/2025 г.

Ранният прием ще продължи до 31 януари и ще предостави 20% отстъпка от семестриалната такса

09:43 | 06.11.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: ВУЗФ
Снимка: ВУЗФ

Eдин от водещите университети в сферата на икономиката и финансите в България - Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), обяви началото на ранния си прием на кандидат-студенти за академичната 2024/2025 година.

В отговор на големия брой запитвания на кандидати от цялата страна, тази година приемът също ще се осъществява без приемен изпит, само с препоръка от учител. Документите могат да се подават на място в университета или онлайн на имейл: priem@vuzf.bg. След подаване на заявленията за кандидатстване, екипът на ВУЗФ ще се свърже с всеки кандидат и ще подпомогне процеса по консултацията и записването му.

Ранният прием ще продължи на два етапа: от 1 октомври до 31 януари 2024 г. и от 1 февруари до 31 март. В рамките на кампанията по прием кандидат-студентите ще имат възможност да се възползват от различни стипендии - отстъпки от семестриалните такси в размер на 20% и 15%, които ВУЗФ предлага на най-амбициозните и талантливи кандидати.

През новата академична година ВУЗФ ще предложи все така атрактивни специалности, които са в отговор на динамичните промени в бизнес средата и нуждите на пазара на труда. Актуалните бакалавърски програми могат да бъдат разгледани на сайта на университета vuzf.bg.

ВУЗФ продължава да инвестира и в съвременни учебни бази, цифрови ресурси и партньорства с водещи компании от бранша.

С всеки нов академичен сезон Висшето училище по застраховане и финанси предлага иновативни възможности за своите студенти. От тази година ВУЗФ установи партньорско сътрудничество с германския университет Coburg University of Applied Sciences and Arts. Студентите имат уникалната възможност да вземат участие в техните курсове, както дистанционно, така и присъствено. След завършване и покриване на всички академични изисквания, те ще получат втора диплома от престижния германски университет, паралелно с тяхната българска диплома.

Всеки новозаписан студент ще има възможността да се включи и в програмата на Академията за бизнес лидери. Целта на тази академия е да осигури допълнително обучение за студентите паралелно с тяхното академично развитие. Обучението се провежда от водещи мениджъри на международни компании в България. Това ще даде възможност на студентите да придобият специфични умения и компетенции, които са важни за изграждането на успешна кариера в различните сектори на икономиката, както и да се подготвят за заемане на високи управленски длъжности в бъдеще.

Приемът във ВУЗФ е с ограничени места и поради тази причина университетът предоставя възможност на желаещите на по-ранен етап да обучават в първия частен бизнес университет в България. ВУЗФ е все по-предпочитано от младите хора висше училище, което не работи по стандартите на масовите държавни университети и предоставя отлично и висококачествено образование.

Университетът комбинира най-доброто от международните и българските стандарти, съчетано с изключително високото ниво на преподаване. Студентите му се обучават в малки групи, позволяващи запазването на качеството на обучение и индивидуалното отношение към всеки студент. Успоредно с академичните си програми, ВУЗФ предлага и практическо обучение, силно обвързано с реалния бизнес, което прави студентите по-подготвени за професионалната си реализация.

ВУЗФ е известен и с факта, че предлага на своите студенти реални възможности за кариерно развитие - множество стажантски програми, работилници и тренинги с професионалисти от различни области. Всички тези фактори правят училището привлекателно място за младите хора, стремящи се към висок професионален успех.

Последната рейтингова система на МОН за 2022 г. показва, че завършилите икономическия университет успяват да се реализират още по-добре на пазара на труда, а коефициентът на безработица сред дипломантите на висшето училище е сред най-ниските спрямо тези на другите университети в страната (1,67%). Завършилите ВУЗФ млади кадри остават и сред най-високоплатените специалисти в направление "Икономика" в България за 2022 г. със среден облагаем доход в размер на 2956 лв.

Всеки кандидат-студент, който желае да получи допълнителна информация за предстоящото си следване във висшето училище, може да се възползва от възможността за индивидуална кариерна консултация. Консултацията може да се проведе онлайн или на място във ВУЗФ в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Всички бакалавърски програми на ВУЗФ може да разгледате ТУК.

Последна актуализация: 09:43 | 06.11.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Образование виж още
Финанси виж още