IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET ни готви бум от бизнес възможности

Не просто платформа за онлайн магазини, а платформа за успешна онлайн търговия: NEXT BASKET ще предлага на партньорите си дълъг списък с иновативни решения

12:30 | 16.11.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

Централизираните усилия и добрата синхронизация на каналите са сред топ факторите за успех в интернет търговията. Макар и лесна на теория, тази задача се усложнява с наличието на различни точки за складиране и продажба на продукти - онлайн и физически магазини, складове, външни маркетплейси, поръчки по телефон и имейл и т.н.

Нидерландската платформа NEXT BASKET си поставя за цел именно да събере на едно място всичко необходимо за успеха на онлайн търговците. При това с помощта на най-високите съвременни технологии и на разширена екосистема от професионалисти, които да предлагат подкрепа във всяка една фаза от процеса.

За какво говорим, когато говорим за иновации? Разказваме по-долу.

Какво ще бъде новото в NEXT BASKET?

Списъкът с иновации, очаквани в платформата за онлайн магазини NEXT BASKET е дълъг, а в него откриваме решения като:

  • Изработка на онлайн магазин с готови за използване ERP система и софтуер за складов фулфилмънт;
  • Едновременно стартиране на продажбите в 28 европейски държави с осигурена доставка; 
  • Автоматичен превод на сайта на 28 различни езика с допълнителна услуга за поддържане на кол център на всеки език; 
  • Лесна връзка за многоканална търговия между физически магазини, онлайн магазин и външни търговски сайтове;
  • Автоматична синхронизация на продуктовия каталог с някои от най-големите сайтове за продажби в България и Европа;
  • Вградени SEO и маркетингови автоматизации, които могат да се управляват без специализирани познания;
  • 340 функционалности, 112 професионални услуги и 90 готови интеграции с външни приложения; 
  • Работа с неограничен брой продукти и неограничен трафик без спад на скоростта и др.

Не на последно място - NEXT BASKET ще бъде първата платформа в света, която предлага цялостно менажиране на бизнеса онлайн. Във варианта за сътрудничество NB 360, партньорите ще имат единственото задължение да осигурят продуктите за продажба, а след това да вземат 90% от печалбата си.

Какви ще бъдат вариантите за сътрудничество с NEXT BASKET?

В най-семплия си вариант, платформата може да бъде използвана на добре познатия на пазара в Европа SaaS принцип. Това означава, че партньорите ще плащат фиксирана месечна такса за използване на софтуера и ще менажират онлайн магазина си самостоятелно.

Вторият начин за сътрудничество е този, в който NEXT BASKET управлява всички процеси, свързани с магазина и неговите продажби. Според това дали партньорите разполагат, или не разполагат със собствен склад, те могат да избират между различни варианти за сътрудничество. Тук именно откриваме и изцяло новата опция за адаптиране на физически магазин като склад за издаване на поръчки.

Софтуерната архитектура на платформата я прави сигурен вариант и за големи онлайн търговци, които предлагат голям брой продукти на различни езици. Чрез решения като микросървисна архитектура и облачен хостинг NEXT BASKET може да гарантира сигурност и бързина дори на огромни корпоративни магазини с милиони продукти.

Миграцията от която и да платформа към NEXT BASKET ще бъде безплатна за всички партньори, а първите онлайн магазини очакваме да видим през 2023 година.

Последна актуализация: 14:06 | 15.11.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още