IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Част от устройствата на Samsung влизат в магазините на Kaufland

Веригата продължава да развива партньорства с ключови технологични брандове

14:34 | 12.05.23 г.
Снимка: Елена Кирилова/Investor Media Group
Снимка: Елена Кирилова/Investor Media Group

Веригата магазини Kaufland продължава да развива партньорствата си с технологични компании, като днес обяви, че от 15 май ще предлага продукти на южнокорейския технологичен гигант Samsung Electronics в своите търговски обекти.

Търговецът на дребно ще осъществи 7-седмична кампания със Samsung, в рамките на която потребителите ще могат да трупат точки на своите Kaufland карти, а след това ще могат да ползват отстъпки за предлаганите устройства.

В кампанията ще бъдат включени десетина продукта, насочени към масовия потребител, включително два модела телевизори, монитор, телефон, таблет, часовник, слушалки, микровълнова печка и прахосмукачка, разкри Цветелина Чернева, старши търговец в категории „Домашни потреби“ и „Лоялни кампании“ в Kaufland България.

По думите на маркетинг мениджъра на Samsung у нас Мария Синигерова партньорството ще даде достъп на повече потребители до устройствата на марката.

Двата бранда си партнират за първи път, а кампанията ще бъде активна във всичките 63 магазина на веригата в страната. От Kaufland подчертават, че това е едно от най-дългите им подобни сътрудничества.

Това обаче не е първото подобно партньорство за Kaufland с голяма технологична марка. През юни миналата година веригата проведе подобна кампания с китайския технологичен гигант Xiaomi.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:34 | 12.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още

Коментари

Финанси виж още