IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Imoti.net гостува на Бургас с дискусия за пазара на имоти в региона на 23 юни

Експертното събитие ще се състои в хотел „Приморец“ от 10 часа

09:10 | 22.06.22 г.
Автор - снимка
Създател
Imoti.net гостува на Бургас с дискусия за пазара на имоти в региона на 23 юни

Какво е състоянието на пазара на ваканционни имоти по Южното Черноморие и как се развива покупко-продажбата на жилищни имоти в Бургас и региона, какви са тенденциите и очакванията за пазара на недвижими имоти у нас през 2022 г. и още важни теми ще бъдат коментирани в експертната бизнес дискусия, която водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира. Тя ще се проведе на 23 юни, от 10:00 часа, в хотел „Приморец“ в Бургас. Темата на срещата е „За по-добра среда на живот“, а неин водещ ще бъде Снежана Стойчева, управител на Imoti.net.

С анализ за пазара на жилищните имоти в Бургас и региона ще се включи Николай Господинов от Ай Брокерс, а за ваканционните имоти по българското Черноморие ще говори Иван Василев от Капитал Естейт. Тенденциите и очакванията за пазара на недвижими имоти у нас през 2022 г. ще коментира гл. ас. д-р Мирослав Владимиров от ЕРА недвижими имоти.

Повече за дигиталните решения в жилищното кредитиране ще разкаже Даниела Иванова от Пощенска банка, а какви са актуалните европейски проптех решения ще коментира Силвия Павлова от PropTech Bulgaria.

По време на експертната бизнес дискусия на Imoti.net главният архитект на Бургас - арх. Емил Бурулянов ще запознае гостите с плановете за развитието на Бургас за още по-добра среда на живот.

Пълната програма с датите и участниците в работните срещи ще откриете ТУК.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2022 г. се провеждат за седма поредна година и отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2021 г.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда с подкрепата на Bulgarian Properties, ERA недвижими имоти, ЗАД „Армеец“, Сандер Корект недвижими имоти, Явлена недвижими имоти, Софконсулт и FREYWILLE. Официален автомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и Volkswagen.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още