IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българската имотна агенция LUXIMMO отново е сред най-добрите в Европа

Компанията се появи за първи път на сцената на European Property Awards през 2018 година

08:50 | 03.11.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Luximmo
Снимка: Luximmo

За втори път в 15-годишната си история LUXIMMO официално се нареди сред най-добрите агенции за недвижими имоти в Европа.

На 27 октомври 2022 г. се състоя церемонията по връчването на European Property Awards, част от International Property Awards - най-престижния световен форум в сферата на архитектурата, интериорния дизайн и недвижимите имоти. Събитието се проведе в хотел Royal Lancaster, Лондон.

LUXIMMO получи три големи отличия - Най-добра агенция за недвижими имоти в България, Най-добър сайт за недвижими имоти в България и 5-star Winner. Призовете бяха приети от управляващия директор на агенцията Невена Стоянова и Ралица Караджова (мениджър "Комуникации"). Снимка: Luximmo Снимка: Luximmo

LUXIMMO се появи за първи път на сцената на European Property Awards през 2018 година, когато отново спечели 5-Star Winner за Най-добра агенция за недвижими имоти в България.

Журито на European Property Awards се състои от 80 независими експерти, а председатели са лордът на Кейтнес, лорд Бест и лорд Уовърли, членове на Камарата на лордовете в Парламента на Великобритания. Форумът има 29-годишна история и отличава най-добрите професионалисти в сферата на архитектурата, дизайна и недвижимите имоти по цял свят.

Последна актуализация: 08:50 | 03.11.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Финанси виж още