IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Networking Premium открива Coliving-Coworking пространство след придобиването на Coworking Bansko

Пространството за споделено живеене е разположено на 6 етажа и е може да настани над 100 души

10:55 | 28.02.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Networking Premium
Снимка: Networking Premium

Coworking Bansko и Networking Premium създават пространство за споделено живеене (coliving) на 6 етажа и с обща площ от 5600 кв. м в гр. Банско. Пространството се намира в близост до центъра на града и граничи с река Глазне, предлагайки уникална атмосфера като предимство на местоположението си, а от стаите можеш да чуеш и ромоленето ѝ. Пред сградата има обширна зелена площ, която отделя хотела от реката.

Пространството за споделено живеене е моментално достъпно за всички клиенти на веригата, но определени зони са достъпни само за живущите в него. На първите нива се намират зони за coworking и за провеждане на събития.

Обектът разполага със зала за събития с капацитет от 100 души, няколко по-малки зали за срещи и събития и техно клуб. Всички стаи за споделено живеене могат да настанят над 100 души и включват различни типове - стандартни студиа, суити/апартаменти и мезонети.

Снимка: Networking Premium Снимка: Networking Premium

Моделът на coliving възниква в резултат на увеличаващите се цени на наемите в градовете и предлага нов подход - самостоятелни бани и спални, с общи пространства като голям хол, голяма градина с барбекю и специална фурна за пица, кино, споделено работно пространство, общи кухни с професионални уреди за готвене и общи вечери за социализация. Други удобства включват професионални перални и сушилни, споделена дискотека с емблематични партита, които ще бъдат организирани от къмюнити мениджърите на coworking Bansko - професионални диджеи с многогодишен опит. В бъдеще планираме да добавим и спа и фитнес зони.

Нашите услуги включват настаняване заедно с офисно пространство. Клиентите от София и Пловдив също могат да организират тиймбилдинги и ретритове като допълнителна услуга към месечния им офисен пакет.

Смятаме, че това е нещо, което липсваше към досегашните ни услуги и е естествената прогресия след придобиването на Coworking Bansko. След придобиването на Coworking Bansko от групата Networking Premium клиентската мрежа от дигитални номади се увеличи с 40% и бяха организирани множество събития. Емоцията в Банско е уникална и смело можем да кажем, че това е мечтаният живот за всеки млад човек.

Снимка: Networking Premium Снимка: Networking Premium

Последна актуализация: 10:56 | 28.02.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Финанси виж още