IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

АТЕСТ ЕКСПО, изложението за едрогабаритната техника, ще се проведе от 3 до 6 април

За трети пореден път водещият формат се организира в сътрудничество със строителното изложение Архитектурно-строителна седмица

09:00 | 27.03.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: ИЕЦ
Снимка: ИЕЦ

Едрогабаритната строителна техника е основен фундамент за успешния бизнес и развитие на всяка строителна компания. Именно големите машини са в центъра на изложение АТЕСТ Експо от 3 до 6 април. Форматът ще се проведе отново в колаборация с българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица и ще привлече в Интер Експо Център интереса на бизнеса в строителството и съпътстващите сегменти, логистиката, минната индустрия и др.

Изложение АТЕСТ Експо се организира от Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ) и от 3 до 6 април ще заеме външните площи на Интер Експо Център – над 6000 кв. м, изпълнени с най-новите машини в сферите на строителната, товарачната, кариерната, подемната и транспортната техника и механизация. Това ще е третото поредно съвместно провеждане на АТЕСТ Експо с Архитектурно-строителна седмица. Още в първото съвместно издание на АТЕСТ Експо и Архитектурно-строителна седмица, организирана от Интер Експо Център, бяха регистрирани сделки за над 15 млн. лв., а през 2023 г. този показател бе надминат.

Стратегическото партньорство

Сътрудничеството между екипите на Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо през последните години изгради една от най-полезните бизнес платформи за региона на България и Източна Европа. Благодарение на това, в залите на Интер Експо Център присъстващите ще се срещнат с екипите на над 180 изложители от България, Франция, Испания, Китай, Полша, Украйна, Турция, Гърция и Румъния. Общата изложбена площ ще надхвърли 12 000 кв. м.

С присъствието си посетителите могат да се погрижат за всеки един сегмент в бизнеса си. „В Интер Експо Център едновременно са събрани нужните модерни машини и решенията в строителството“, споделят организаторите. Всичко това превръща АТЕСТ Експо в ценно събитие за строителните компании и предприемачи, фирмите в минното дело, поддръжката, логистиката, кариерите, превоза, дърводобива, рециклираща индустрия и др.

Снимка: ИЕЦ Снимка: ИЕЦ

Перспективите, които АТЕСТ Експо създава, ще съберат в Интер Експо Център водещи компании, предлагащи: земекопна техника, преси, вибрационни чукове, сондажни платформи, багери, грейдери, булдозери, шредери, товарачи, кранове, вишки, прикачен инвентар, дъмпери, трошачни иинсталации, подземно минно оборудване, системи за обезпрашаване, подемна техника и др.

Важен компонент от изложбения микс от 3 до 6 април е тематиката Green Energy. Тя поставя на дневен ред енергийната ефективност, Smart системите и технологии за отопление, вентилация и климатизация (ОВК), сградна дигитализация, управление на отпадъци и рециклиране, технологии за рекултивиране на замърсени почви, чистота на въздуха, локални пречиствателни съоръжения, соларни технологии и съоръжения, термоенергия и др.

Снимка: ИЕЦ Снимка: ИЕЦ

Посветено на едрата строителна, товарачна, кариерна, подемна и транспортна техника, АТЕСТ Експо е ключово изложение за редица сегменти в строитестлвото. Затова за представителите на бизнеса не само от България, но и от Балканите и Източна Европа, е решаващо присъствието на този формат, който дава възможност за запознаване от първо лице с водещите поризводители, търговци и доставчици на тежка механизация. Билетите за посещение, които дават възможност да посетим и трите изложения – АТЕСТ Експо, Архитектурно-строителна седмица и Green Energy, са достъпни на iec.urboapp.com.

Последна актуализация: 09:00 | 26.03.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Финанси виж още