IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българската банка за развитие е достъпна вече и в Teams

Клиентите могат да провеждат онлайн срещи с експерти на банковата група

11:30 | 30.08.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: ББР
Снимка: ББР

Клиентите на Българската банка за развитие (ББР) могат да провеждат вече и изцяло онлайн срещи с експерти на банковата група. Това обяви Илия Караниколов, председател на УС и изпълнителен директор на ББР, по време на среща с бизнеса в Шумен, организирана от Министерството на иновациите и растежа.

Мярката има за цел да подобри достъпа до финансови услуги, които ББР предоставя на малките и средните компании в цялата страна.

За целта е разработен специализиран модул в сайта на банката, чрез който фирмите могат да запазват час за среща с банков експерт. Те трябва да попълнят данните на компанията и да посочат удобен часови интервал за среща.

В модула е интегриран и специализиран верификатор, който проверява въведените данни. В зависимост от размера на търсеното финансиране, искането се насочва към конкретно дружество от банковата група, а час за среща може да се запази и още за същия ден.

Повече информация има ТУК.

Последна актуализация: 11:31 | 30.08.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още