IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнес, който работи и вдъхновява

"Идънред България" с 20 години иновации и устойчивост в сектора на социалните придобивки

08:43 | 15.03.24 г.
Автор - снимка
Създател
Изображение: "Идънред България"
Изображение: "Идънред България"

Позитивите от дигитални инструменти стават все по-осезаеми. В бизнес средата, която се развива с невиждани до момента темпове, е важно да бъдат предоставяни решения, които да улесняват ежедневни дейности. Технологиите и популяризирането на повишаващи ефективността и едновременно с това щадящи природата продукти са фокус на компанията "Идънред България" от цели две десетилетия. Доказвайки в годините своя отговорен бизнес модел, компанията бива подкрепена от технологичния лидер Mastercard® за създаването на дигитални ваучери за храна, които се използват от хиляди работодатели като социални придобивки за техните служители в различни сфери на дейност. Възможността за разплащане в хиляди обекти в цялата страна и гъвкавостта в начина на използване посредством платформата Edenred+ са есенцията на технологичното развитие с фокус отговорност и устойчивост.

Edenred+ е платформа за управление на дигитални социални придобивки, сред които ваучери за храна. Платформата дава възможност за лесно управление и интеграция на виртуална и физическа карта, проследяване на баланса в реално време, както и лесно заявяване на ваучери от работодатели за служители изцяло онлайн.

Изображение: "Идънред България" Изображение: "Идънред България"

Въвеждането на дигитални ваучери подчертава погледа в бъдещето и предлага множество предимства както на българските работодатели, така и на техните служители. Отговорността към околната среда и ESG инициативи като дигитални ваучери за храна са инструмент, който директно подобрява начина на живот и едновременно с това подпомага мисията за грижа за планетата. Липсата на хартиен носител и интеграция на пластмаса и цялостното дигитализиране на ваучерите е метод, който обуславя визията на компанията и вдъхновява служителите в градивна посока.

„Дигиталните ни ваучери, създадени в партньорство с Mastercard, са свидетелство за нашата отдаденост към иновациите и устойчивостта. Те са модерното технологично решение за преминаването от хартия към дигитална система, което предоставя по-голямо удобство на потребителите. Гледайки към бъдещето, ние сме развълнувани да продължим да водим дигиталната трансформация и екологичната отговорност в сектора на допълнителните придобивки за служители“. Това заяви Меди Бенбугера, изпълнителен директор на "Идънред България".

Меди Бенбугера, изпълнителен директор на "Идънред България" Меди Бенбугера, изпълнителен директор на "Идънред България"

Устойчивите решения за бизнеса не са единствено иновация, а необходимост, която развива позитивното възприятие от страна на публиката спрямо компаниите, повишава отдадеността на служителите и предоставя лесен и безпроблемен метод за разплащане. Дигитализирането на разплащателни методи и включването на различни технологии в ежедневните дейности, извън създаването на удобство, спомагат и за намаляване на риска от злоупотреби, тъй като предлагат по-сигурен метод за следене и разполагане с разплащателните средства. Цифровите ваучери могат да бъдат проектирани така, че да спазват по-лесно съответните закони и разпоредби, включително тези, свързани с данъчното облагане, разпределението на ползите и мерките за борба с измамите.

Дана Синтежудеан, директор направление "Придобивки и ангажираност на служителите за Европа, Близкия изток и Латинска Америка" в "Идънред" Дана Синтежудеан, директор направление "Придобивки и ангажираност на служителите за Европа, Близкия изток и Латинска Америка" в "Идънред"

Гъвкавостта в начина на използване на дигиталните ваучери е есенцията на бизнес модела на Edenred, който осезаемо влияе върху въвеждането на повече иновации в сектора на социалните придобивки. Сектор, който през последните години се установява като непреходен при подбора на кадри и изграждането на обществено възприятие за компании от всякакъв калибър.

Последна актуализация: 12:52 | 15.03.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Данъци и бюджет виж още
Финанси виж още