IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET - следващите големи в дигиталната търговия

Платформата предлага гъвкави варианти за партньорство, в които можете да се възползвате точно от функционалностите и услугите, от които имате нужда

12:30 | 01.09.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Next Basket
Снимка: Next Basket

Ако искате да стартирате онлайн бизнес от нулата без опит, пред вас има два варианта. Първият е да експериментирате самостоятелно и да изгубите времето, парите и ентусиазма си. А вторият - да наемете няколко различни вида специалисти или агенции, на които да плащате няколко пъти повече от печалбата си поне няколко години.

NEXT BASKET е новото име в електронната търговия, което предлага трети вариант. А именно - да поставите стабилните основи на дигиталното си присъствие и да започнете да печелите веднага.

И ако ви звучи твърде хубаво, за да е постижимо - то нека ви разкажем какво представлява иновативната платформа тип “всичко в едно за електронна търговия”, идваща от Нидерландия.

Възможно ли е “всичко в едно” за електронна търговия?

Може би е редно да започнем с въпроса какво точно е “всичко”. Ако сте опитвали да продавате продукти онлайн, то вероятно вече имате базова представа за мащабите на начинанието. Ако ли пък не сте, то можете да имате предвид следния списък със задължителни стъпки:

●     Изработка на модерен, бърз и функционален електронен магазин;
●     Вътрешна архитектура на продуктови категории, подкатегории и филтри;
●     Уеб интеграции с куриерски услуги и методи за разплащане;
●     Професионално фотозаснемане и описание на продуктите;
●     Стратегия за промотиране и рекламни кампании в различни канали;
●     Стратегия за добро позициониране в големите онлайн търсачки;
●     Процеси по складиране на продукти, обработка на поръчки и доставка до крайния потребител;
●     Счетоводство, финансова отчетност и данъчна изрядност;
●     Управление на складови наличности и вериги за доставки;
●     Планиране на маркетингови и PR активност и др.

И ако всичко изброено по-горе ви се струва сложно, то имайте предвид, че това е само началото на списъка, който може да продължи в буквално неограничен обем.

Платформата NEXT BASKET предлага гъвкави варианти за партньорство, в които можете да се възползвате точно от функционалностите и услугите, от които имате нужда. Тя започва с предлагане на услуга за бързо създаване на онлайн магазин и достига до 360-градусово обслужване, в което единственото ви задължение е да предоставите продукти в склада на NEXT BASKET.

Казано накратко - да, “всичко в едно” е възможно, при това благодарение на най-високите съвременни технологии и софтуерни иновации.

Как е възможно?

Ако пълното обслужване на един онлайн бизнес е сложно и времеемко, то вероятно се питате как една платформа може да предложи тази услуга на неограничен брой партньори. А в отговора откриваме два основни ресурса:

Софтуерни иновации в платформата

Основата на NEXT BASKET почива на така наречената микросървисна архитектура. Това означава, че няма голям и тежък централизиран софтуер, а само множество на брой автономни модули, които общуват помежду си, за да създадат финалния набор от функционалности. Точно по този начин, мащабите на платформата остават еластични и 100% скалируеми - тя поема натоварването без забавяне, без бъгове и без риск.

Платформата е еднакво подходяща както за микро, така и за много големи бизнеси благодарени на облачния хостинг. При него централизираната машина е заменена с виртуални сървъри, чийто брой се адаптира според натоварването на сайта. В периодите с голям трафик няма риск от грешки в работата на сайта, а в периодите с малък трафик няма излишни разходи за хостинг.

И за да работи цялата тази структура правилно, в платформата има вграден тест за грешки в кода. Това е гарант за сигурност както за бизнеса, така и за неговите крайни потребители - защото технически изправната система е сигурна система, в която никоя от страните не е изложена на риск.

Човешки ресурс и завършена екосистема

NEXT BASKET е първата платформа за дигитална търговия в света, която предлага набор от 112 платени и безплатни услуги за своите партньори. Екипът на компанията представлява разширена екосистема от тесни специалисти в областта на търговията, традиционния и дигитален маркетинг, софтуерната разработка, SEO оптимизацията, дизайна и счетоводството.

Целият този ресурс от знание и експертиза може да работи централизирано в полза на бизнеса ви - без нужда от разпокъсване на усилията между различни подизпълнители. А резултатите едва ли биха закъснели - защото професионализмът и иновациите са единственият пряк път между вашите продукти и вашите потребители.

Първите магазини на платформата NEXT BASKET очакваме през първата половина на 2023 г. Дотогава - продължаваме да следим с изострен интерес заявките на следващите големи в света на дигиталната търговия.

Последна актуализация: 13:30 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини и анализи виж още
Финанси виж още