IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще се окаже ли грешна сметката на Путин?

Дълго време руският президент игнорираше икономическата цена на конфликта в Украйна, но западните санкции и срива на петрола промениха ситуацията

11:49 | 19.12.14 г. 98
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Путин не прецени правилно хода си, смята WSJ. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Путин не прецени правилно хода си, смята WSJ. Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 12:18 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

73
rate up comment 8 rate down comment 6
comet
преди 9 години
Представете си какво се случва с държави с големи руски диаспори?!+ !!!Бях в западноевропейска столица по време на олимпийските игри в Китай и инцидента дето се опитаха да им спретнат (човешките права в Тибет), та си спомням за морето от китайци което се изсипа (със самолети от съседните европейски държавици) по улиците и блокира центъра да скандита Китай!, Китай!, Китай!. Полицаите не смееха да се намесят.Да не забравяме че рускатата кръв е смесица и от скандинавска, монголска, и каква ли не на завоеватели пирували из европата.Представете се поведението и на част от самите граждани на САЩ и Зап.Европа, притиснати до пода от алчните банки и корпорации.Олигарсите да не ги мислим, те могат да си управляват собствеността и от островчета не означени на картата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
72
rate up comment 22 rate down comment 10
varna333
преди 9 години
Браво крас ! Напиши за швестреска Германия която вече се нарича ТУРКИШЛАНД а не Дойчланд в която има 6 милиона турци , за Франция която е с 65% мюсулманско население ,за Белгия в която всеки втори е с обратна резба еднополови влечуги, за Холандия която всеки холандец с смесица на еропеец с бушмен или абориген , За Англия в която най разпространетото име за 2014 г е ХАСАН. За тая ли европа трябва да се дупим?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
71
rate up comment 3 rate down comment 10
юрист
преди 9 години
"...но чудя се какво полезно очаквате да научите от мнения на такива като юрист (ми то поне 30% от мненията все негови, на всяко гърне похлупак)..." Аз не съм журналист- автор на статиите, а коментатор. Интересно- от други коментатори, които твърдяха, че руснаците трябва да изколят съседите си, да им вземат храната и да ги окупират, Вие какво ново,иновативно и полезно научихте, което може да Ви бъде полезно в живота? Пиша предимно под тази статия. Ако не Ви харесват коментарите ми- просто не ги четете! Никой не Ви задължава - България и българските форуми не са рф и руските цензурирани форуми:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
70
rate up comment 24 rate down comment 6
крас
преди 9 години
Налагащото се в Русия мнение, че държавата ИМ е в състояние на война, може да изиграе много лоша шега на Европа и САЩ!Връзката между ЗАПАДА и РУСИЯ са същите тези "руски" олигарси които са най губещи от случващото се с рублата!Състоянието на ВОЙНА ще докара на върха на управлението на Русия ЯСТРЕБИ свързани с военно промишления комплекс и службите.Какво може да се роди в тези глави е толкова непредсказуемо, че на импотентните западни либерални стратези дори и през ум не минава! До какво доведе кризата в Германия пред 30-те години на миналия век? Не се ли плъзга Русия точно по този сценарий!?УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ДА !!Представете си какво се случва с държави с големи руски диаспори?!Кой ще спре вълната на НАЦИОНАЛИЗМА който се прокарва зад идеята на ОБЯВЕНАТА ВОЙНА!!Разнородна и ислямизирана Европа ли! Та тя ще пламне като купа сено!Стожера на Европа - Германия е с придобито чуство за вина онаследено от времето на фашизма и не е в състояние да преодолее подобен НАЦИОНАЛИЗЪМ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
69
rate up comment 7 rate down comment 2
comet
преди 9 години
В този форум има доста хора които не могат да изслушват, не уважават чуждото мнение и не могат да се самоконтролират, ми то ясно че политиката в днешно време е възхвала величието на Големия Брат и Оооди за пътя към кошарите по който ни води, но чудя се какво полезно очаквате да научите от мнения на такива като юрист (ми то поне 30% от мненията все негови, на всяко гърне похлупак).
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
68
rate up comment 3 rate down comment 6
юрист
преди 9 години
"... Думите ми са за това да признаете, че не бива да се търпят лъжи за всичко. Казват ми, че няма интереси на руснаците в Туркменистан, но че за интересите на руснаците в Украйна трябва да се започне война. Казват ми, че в "Газпром" не се краде. Нося им документи, а те ми отвръщат няма такива работи...Колкото повече хора разнасят лъжа, с толкова по-голяма лъжа ще се сблъскват. Лъженето стана същност на тази държава. Вчера Путин казва: "Нямаме дворци!" Та ние снимаме по 3 такива всеки месец!.."Алексей Навални
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
67
rate up comment 2 rate down comment 8
юрист
преди 9 години
Ситуацията в Крим: http://slon.ru/world/kak_v_krymu_perezhivayut_padenie_kursa_rublya-1197782.xhtml "... Если к концу сентября гривна по отношению к доллару упала с 8,5 до 14 (то есть на 60%), то рубль за аналогичный промежуток времени потерял менее 20% своей стоимости (с 34 до 40 рублей за доллар).В конце сентября за одну гривну в обменниках можно было купить всего 2,62,7 рубля. Теперь же, невзирая на то, что украинская валюта продолжает улетать в трубу (курс уже больше 16 гривен за один доллар), за одну гривну можно получить минимум 3 рубля, а если хорошо побегать, то и 3,33,4 рубля. Эта ситуация привела к тому, что на полуострове с понедельника начали скупать даже украинские банкноты, которым никогда не доверяли. Большинство банков реализуют валюту без особых ограничений, но существенная разница в курсах долларов и евро в различных обменниках действует на крымчан гипнотически, уничтожая доверие к финансовой системе Российского государства..."
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
66
rate up comment 3 rate down comment 9
юрист
преди 9 години
69- Колкото и да го повтаряш, тази лъжа няма да стане истина. От 1-2 твои коментара се разбра, че си от атака- използваш техните "изразни средства". Не случайно именно към теб беше моят коментар за бялата златка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
65
rate up comment 8 rate down comment 6
varna333
преди 9 години
сниката която си сложил отговаря напълно на визията ти Ловешки ***
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
64
rate up comment 11 rate down comment 5
varna333
преди 9 години
ти си юрит колкото аз съм космонафт ! Хубавото е че никой не ти чете глупостите
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още