IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пет урока от трагедията в Париж

Целта на терористичните удари в Париж е унищожаването на ценностната система на Европа като цяло

10:50 | 17.11.15 г. 52
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 05:01 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

36
rate up comment 2 rate down comment 2
honaniga
преди 8 години
Сега Баце да спре да реве че ще спрат еврофондовете за магистрали и стадиони. Нека сега да иска пари за армията ни и по конкретно гранични войски. Ще обещае, че пиле няма да префръкне през южната ни граница. Да не забравяме, че тази граница беше една от най- охраняваните наред с корейската и тази наГДРто. Подготвени кадри имаме в изобилиеТака ще удвоим армията си ще отстраним каквато и да е конкуренция на пътя на наркотика
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
35
rate up comment 6 rate down comment 3
Mavi Goz
преди 8 години
Дани-Делчо-Недоделан, Смок недо..ан! Моят живот вече мина, късно е да се срива! Не съм градил кули, а фабрики - и държавната (за мое изумление) още работи, и частното ми фабриче още ми къса нервите, демек - мърда! Верно- все по-често без мене, ама нека свикват - нема да векувам! Път на младите! Децата ми деца чакат, жената още ме търпи - какво да се срива? Ти гледай твоя християнски капитализъм как ще го закрепиш и изградиш, че не знам дали знаеш - Христос не бил нещо фен на търговците и капитала? Нещо Християнство и капитализъм не били хармонични субстанции - как ще ги лепиш, как ще ги зидаш тези кули...? хахаха...!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
34
rate up comment 5 rate down comment 3
Mavi Goz
преди 8 години
Нищо де, и един да сме, нали нема да се смееш на 1/2? Кефи се, докато е на аванта, че нали знаеш - и за кеф се плаща, ем най-яко! Аванта само при Мави Комунето! Като дойдат на Делчо и твоите капиталисти, цален за сичко! И у Инвестора цален - левче на дума за писане и две за четене... хаха!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
33
rate up comment 4 rate down comment 3
misanthrope
преди 8 години
Ако мога да перифразирам една българска поговорка, търкулнал се Мави, та си намерил Делчо Смок. :DДавайте, кефите много с "аргументите" си. Голям смях пада ( освен ако не сте един и същи човек с раздвоение на личността)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
32
rate up comment 7 rate down comment 1
STRAHO
преди 8 години
Следствие: "Във връзка с извършените на 13 ноември 2015 г. варварски терористични атентати в Париж, министърът на отбраната на Франция заяви, че е необходимо приложението на чл. 42, ал.7 от Договора за ЕС, което се случва за първи път от приемането му. "ИД ще изчезне но промените в ЕС ще останат! Целта е постигната. Кукловодите: "Какво значение има че загинали мирни хора . Целта оправдава средствата. Сега овцете дружно ще влязат в кошарата. " Виновника за промяната в живота на над 600 милиона души от най развитата част на човечеството ще бъде една банда, която ще изчезне от политическия небосклон отнасяйки престъпленията на кукловодите със себе си ! Преди да изчезнат обаче те услужливо ще назоват "победителите си" за да вземат и последния транш от ГРАНТА! / поне ще опитат/ Нелепо но ...факт :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
31
rate up comment 3 rate down comment 9
delcoSmoka
преди 8 години
Червен дедо вземи си хапчетата ха ха ха а за свещениците ОППААА... Чукалов ти и от ареста ли почна да пишеш ?Тебе нема какво да те съдим мили.ТИ СИ ПОЛУЧИЛ ПРИСЪДАТА СИ ! Приживе да видиш как ЦЕЛИЯТ ТИ ЖАЛЪК ЖИВОТ на СТРОИТЕЛ НА КОМУНИЗЪМА се срива.Сега плювай по-форумите и клейми хамериканците ха ха ха ТОВА ти остана докато не пукнеш.А от мен бъди жив за да се мъчиш повече в гневният си бес към АМЕРИКА и СЕДЕСАРИТЕ ха ха ха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
30
rate up comment 11 rate down comment 3
Mavi Goz
преди 8 години
Най мразим таксиметров шофьор да ми говори за политика, дърводелец за футбол и по^сран седесар за християнство! Мър^льо, три деца лично съм държал на ръце пред олтара докато приемат Христовата вяра, без да броя моите две, които още на по месец занесох да ги кръстят, хем в едни други години, дето това, ама ич не беше модерно, както сега!!!Не ми се пише в колко и кои черкви свещениците ме познават лично, познай защо!Голем християнин се извъди бре, мамул плевенски! И съди, и присъди чете...! А Библията чел ли си? Да си чувал "Не съди, защото ще бъдеш съден!"? хахаха...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
29
rate up comment 4 rate down comment 1
STRAHO
преди 8 години
"Атентаторите от 11 септември мразеха това, което е Америка. Не се интересуваха коя политическа партия е на власт, защото атакуваха кулите близнаци, когато Клинтън бе президент и още веднъж, когато Буш бе в Белия дом."===Атентаторите НАИСТИНА мразеха това което БЕШЕ! Те искат НОВА Америка с ново виждане за устройството на света. Старата Америка бе прекалено демократична за тях и след като превзеха властта защо да не я променят според тяхните виждания?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
28
rate up comment 5 rate down comment 1
STRAHO
преди 8 години
"Атентаторите от 11 септември мразеха това, което е Америка. Не се интересуваха коя политическа партия е на власт, защото атакуваха кулите близнаци, когато Клинтън бе президент и още веднъж, когато Буш бе в Белия дом."====Тези към които е обвинението за 11 септември ги няма но САЩ си създадоха други. И тях ще ги няма след някоя и друга година , но САЩ никога няма да са същите. Европа също. Което е и целта на тези чудовищни престъпления. Някой иска да промени света. Този някой е много по могъщ от шепата нещастници в ИД. та нека си припомним: "КОЙ ПЕЧЕЛИ" "ЧИЯ ИЗГОДА Е РЕЗУЛТАТА"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
27
rate up comment 6 rate down comment 1
STRAHO
преди 8 години
Уроци? Нали за уроци иде реч? ======Операция "Гладио""Италианският президент разкри истината за Операция Гладио и можете да разберете всичко гнусно и подло за нея в редица книги и интернет. Експлозиите, разбира се, не бяха организирани от комунистите, както бе широко съобщавано в западните медии.Атаките са изготвени и приложени от италиански агенти чрез ЦРУ. По време на парламентарните разследвания в Италия, един от функционерите на италианското разузнаване каза, че мястото, поставянето на бомбите е избрано така с очакването да има максимализиране на смъртта на жени и деца, защото тези жертви са били най-полезни за дискредитиране на комунистите. Като се има предвид дългата традиция на Запада в проведените операции под чужд флаг, терористичните атаки в Париж напълно могат да попълнят техния дълъг списък"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още