IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Германското икономическо чудо наближава своя край

Икономическият гигант в Централа Европа започва да боледува и от това трябва да се притеснява целият свят

09:20 | 18.01.20 г. 13
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 07:32 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 24 rate down comment 31
Стоян Петров
преди 4 години
Като ти гледам драсканиците, на плитичък анализ си направил плитичък коментар. Сравняваш цената на тока с тази в Русия, а защо не го направи с тази в Бангладеш? И като тока е толкова евтин в Рашата, защо икономиката и не е конкурентна? Не само немските, ами и френските, японските, а вече и китайските концерни строят фабрики където и да е. С колко вдигнаха раждаемостта Орбан и Путин в страните си въпреки парите които предлагат, та чакаш Меркел да го направи? Уж си сериозен мъж, пък плитичък коментар?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 32 rate down comment 3
Ruddy
преди 4 години
И как излишъка прави една държава болна,за съжаление не можах да разбера!Много странно,как изобщо човек може да си помисли,че излишъка(на който е наблегнал автора)изобщо може да бъде нещо лошо?Аз ли съм невеж по въпроса или истината е както в повечето случаи, много на дълбоко?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 47 rate down comment 20
Императорът
преди 4 години
Плитичък анализ, защото авторът явно го е срам да посочи основните фактори за.Например защо не се споменава, че Германия плаща най-скъпият ток - 30 евроцента на киловат? как това е свързано с т.нар. "ВЕИ", които уж произвеждат половината електроенергия в Германия? За сравнение - в Русия цената на токът е 7 американски цента !!! Където енергията е скъпа, страдат хората, страда и индустрията.Автомобилната промишленост стана жертва на терора на собствената си държава - Германия се опитва да умори от глад кокошката, която и снасяше златни яйце - неслучайно големите немски концерни вече строят фабрики където и да е, само не и в Германия !!! Като има демографска криза - какво направи яловицата, за да увеличи раждаемостта на ГЕРМАНСКИЯТ народ? НИЩО - вместо това напълни държавата с нигъро-талибани !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още