Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Конкорд Асет Мениджмънт с две престижни международни награди

Дружеството бе отличено от Global Banking & Finance Awards®

Конкорд Асет Мениджмънт с две престижни международни награди

Снимка: Global Banking & Finance Awards®

Когато се полагат огромни усилия, и то в продължение на години, това не остава незабелязано, дори и далеч от родината. Доказателство за това очевидно е и българското управляващо дружество “Конкорд Асет Мениджмънт” АД, което току-що бе отличено с две престижни награди от Global Banking & Finance Awards®.

Едната награда е в категорията “Управляващо дружество на годината за България”, а вторият приз е за най-бързо развиваща се компания за управление на активи в България за 2020 г.  

Още по темата


За всяка категория всяка година се обявява само по един победител, а базираното в Лондон престижно издание не обявява второ и трето място.

Global Banking & Finance Review е водещо списание, което предоставя по-балансиран поглед и информативни и независими новини за финансовата общност. Изданието се чете в над 200 страни сред президенти на компании и лидери, а сайтът има над 3,5 млн. годишни уникални потребители. С наградите си организацията се стреми да  отличава иновации, постижения, стратегически и прогресивни решения във финансовия сектор. 


“Конкорд Асет Мениджмънт” е номинирана и в още една категория - “The Next 100 Global Awards Bulgaria 2020 - Asset Management”, а класацията за нея ще излезе през октомври. 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Бюджет и финанси
Паричното предлагане в България се увеличи с 9% през октомври