IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Паричната и лихвената статистика ще са във фокуса на седмицата

Националната статистика ще излезе с данни за основните макроикономически показатели за сектор "Държавно управление" за второто тримесечие на тази година

10:10 | 23.10.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Статистически данни за дълга и дефицита на сектор "Държавно управление" за 2016 г., ще са част от акцентите от информацията за икономическото развитие на страната през тази седмица.

В понеделник (23 октомври) Националният статистически институт (НСИ) ще публикува Нефинансови сметки по институционални сектори за 2015 г.

В първия работен ден  ще излязат и актуализирани данни в нотификационните таблици за дълга и дефицита на сектор "Държавно управление" за миналата година.

Във вторник (24 октомври) Българската народна банка (БНБ) ще предостави информация за паричната статистика през септември.

Централната банка ще публикува тримесечни финансови сметки по институционални сектори за юни.

Националната статистика ще излезе с актуализирани данни за Нефинансови индикатори за сектор "Държавно управление" за миналата година.

НСИ ще обяви нефинансовите сметки за институционални сектори "Държавно управление" и "Останал свят" за второто тримесечие на тази година.

Във вторник ще са ясни и основните макроикономически показатели за сектор "Държавно управление" за второто тримесечие на 2017 г.

В сряда (25 октомври) няма обявени събития.

За  четвъртък  (26 октомври) БНБ е планирала да изнесе данни за лихвената статистика през септември.

В петък (27 октомври) централната банка ще информира какъв е бил брутният външен дълг на България през август.

НСИ ще публикува данни за пътуванията на българи в чужбина и посещения на чужденци в България през септември.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:54 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още