IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платежният баланс,търговията и инвестициите ще са във фокуса на седмицата

БНБ ще информира за дейността на дружествата за бързи кредити, а НСИ - за туристическите пътувания и разходите за туризъм през третото тримесечие

09:00 | 18.11.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – информация за икономиката и финансите на държавата.

В понеделник (18 ноември) Българската народна банка ще публикува информация за дейността на дружествата, специализирани в кредитиране, през септември.

Във вторник (19 ноември) централната банка ще информира на колко възлизат преките инвестиции, платежният баланс през септември, както и външната търговия през август.

В сряда (20 ноември) няма обявени събития.

В четвъртък (21 ноември) БНБ ще даде информация за дейността на инвестиционните фондове до края на септември.

Националният статистически институт (НСИ) ще излезе с предварителни данни за туристическите пътувания и разходите за туризъм на населението през третото тримесечие на 2019 г.

В петък (22 ноември) от статистиката ще научим какви са разходите за придобиване на дълготрайни материални активи през третото тримесечие на тази година.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:05 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още