IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Депозитарят вписа увеличенията на Оптела, ЗММ Металик и четири АДСИЦ

Предстои вписване на новите акции в регистъра на Комисията за финансов надзор и след това въвеждането им за търговия на БФБ-София

14:40 | 25.08.08 г.
Депозитарят вписа увеличенията на Оптела, ЗММ Металик и четири АДСИЦ

Централен депозитар е вписал увеличението на капитала на Оптела - Оптични технологии АД от 315 хил. лв. на 9,135 млн. лв., разпределени в акции с номинал 1 лв., като вписването е от 18 август, показват данни на ЦД. Увеличението е със собствени средства на дружеството.

На 19 август е вписано увеличението на ЗММ-Металик АД от 201 хил. лв. на 8,44 млн. лв., разпределени в акции с номинал 1 лв. Увеличението е със собствени средства на дружеството.

Увеличенията на капитала на четири АДСИЦ е за сметка на дялови вноски при увеличения с права.

На 20 август ЦД е вписал увеличението на капитала на Пи Ар Си АДСИЦ от 0,65 млн. лв. на 5,85 млн. лв., разпределени в акции с номинал 10 лв.

На 21 август е вписано увеличението на капитала на Ексклузив Пропърти АДСИЦ от 7,998 млн. лв. на 9,45 млн. лв., разпределени в акции с номинал 1 лв.

На 22 август е вписано увеличението на Форуком Фонд Имоти АДСИЦ от 715 хил. лв. на 1,81 млн. лв., разпределени в акции с номинал 1 лв.

Също на 22 август е вписано увеличението на Улпина АДСИЦ от 500 хил. лв. на 650 хил. лв.

Предстои вписване на новите акции в регистъра на Комисията за финансов надзор и след това въвеждането им за търговия на БФБ-София.

Свързани компании:

Пи Ар Си АДСИЦ(PRC)

Улпина - АДСИЦ(ULPN)

Ексклузив Пропърти АДСИЦ(EXPR)

Форуком Фонд Имоти АДСИЦ(FFI)

ЗММ-Металик АД(3ZD)

Оптела- лазерни технологии АД(PTP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:22 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още