IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Одобриха търговото предложение за ЗС - ПС Перник при цена 36 лв.

КФН налага временна забрана за публикуване на търгово предложение на Eф Екс Студио ООД за акциите на СИИ Имоти АДСИЦ

12:46 | 04.07.07 г.
Одобриха търговото предложение за ЗС - ПС Перник при цена 36 лв.

Комисията за финансов надзор одобри търгово предложение от Софстрой АД за закупуване чрез ИП Булброкерс на акции на Заводски строежи–ПС Перник АД. Предложената цена за една акция е 36 лв. Това съобщиха днес от надзорната институция.

КФН налага временна забрана за публикуване на търгово предложение на Eф Екс Студио ООД за закупуване чрез ИП Стандарт Инвестмънт АД на акции на СИИ Имоти АДСИЦ от останалите акционери на дружеството.

Регулаторният орган издаде на Загора финакорп асет мениджмънт АД, гр. Хасково (в процес на учредяване) лиценз за извършване на дейност като управляващо дружество. В 14-дневен срок дружеството следва да удостовери, че изцяло е внесен изискуемият капитал по чл.203, ал.1 от ЗППЦК (минимум 125 хил. евро). Дружеството се управлява от съвет на директорите в състав Тенчо Лилянов – председател и изпълнителен директор, Христо Тенев и Силвия Василева.

Също така КФН издаде одобрение на Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ за промени в устава на дружеството, свързани с увеличение на капитала. Промените ще бъдат предложени за гласуване на Общо събрание на акционерите на 08 август тази година. 

Комисията издаде одобрение и на Булгериън Инвестмънт Груп АДСИЦ за промени в устава, също свързани с увеличение на капитала. Те бяха гласувани на проведено на 15 юни Общо събрание на акционерите.

Днес КФН одобри и проспект за първично публично предлагане на акции издадени от Девин АД.

Свързани компании:

Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна(SBPF)

СИИ Имоти АДСИЦ(CEEP)

Булгериън Инвестмънт Груп АДСИЦ(BGIG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:52 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още