IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

PRADA и LG представиха третия си съвместен смартфон

Двете компании представиха модела LG Prada 3.0, който съчетава усъвършенстван дизайн и много добра функционалност

13:48 | 14.12.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: LG</em></p>

Снимка: LG

PRADA и LG официално представиха най-новия си съвместно създаден смартфон – LG PRADA 3.0. Дългоочакваният модел е третият по ред телефон, който се появява в резултат на сътрудничеството на двете компании.

Телефонът LG PRADA 3.0 се отличава с най-яркия дисплей в света (от 800 нита). Създаден според философията на PRADA, която предполага изчистен и елегантен дизайн, моделът предлага изцяло сензорен екран с гланцирана повърхност и запазената марка на PRADA - кожа с шарка Saffiano, с която е покрита задната част на телефона.

Всички елементи са обединени от класическия черен цвят, като всеки детайл е създаден с мисълта за постигане на изискан и ненатрапчив външен вид.

Телефонът също така включва познатата технология LG Floating Mass Technology, благодарение на която тънкият само 8,5 мм смартфон изглежда дори още по-тънък. Изисканият и опростен вид на модела е допълнен от малкия брой физически бутони и тяхното разположение върху смартфона.

LG PRADA 3.0 е снабден с 1,0 GHz двуядрен процесор, работещ с два канала. Така моделът работи и реагира на командите с голяма бързина, като същевременно може да се свърже с няколко мобилни мрежи за пренос на данни. Така потребителите могат да разчитат на постоянна връзка с интернет, докато са в движение.

LG PRADA 3.0 предлага специално създаден интерфейс с красиво меню и икони в черен, сив и бял цвят. Потребителите могат да се наслаждават на най-новите преимущества, предлагани от операционната система на Android Gingerbread, като апаратът е пригоден и за следващия ъпдейт до Android Ice Cream Sandwich.

Потребителите могат да се любуват на този уникален потребителски интерфейс на 4,3-инчовия NOVA дисплей с яркост от 800 нита. Устройството разполага с 8MP камера и свободна памет до 8GB.

В допълнение към смартфона потребителите ще имат достъп до пълна гама аксесоари с марката PRADA, сред които брандирана поставка за телефона и Bluetooth комплект. Освен това те могат да добавят към своя LG PRADA 3.0 и различни калъфи за телефон.

В резултат на сътрудничеството между PRADA и LG, което започна през 2006 година, бяха създадени два първокласни телефона, представени през 2007 и 2008 година. Партньорството е фокусирано върху ключови компоненти на смартфона, които включват от софтуер и потребителски интерфейс до дизайн и опаковка.

Телефонът LG Prada 1.0 е един от първите мобилни телефони, създадени от модна къща и постига неизмерим успех, като продажбите на устройството надхвърлят един милион броя. Като потвърждение за мястото му в историята на дизайна, телефонът LG PRADA 1.0 е част от постоянните експозиции на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк (MoMA) и Музея на съвременното изкуство в Шанхай (MOCA).

Предишните  модели телефони LG PRADA бяха революционни и по отношение на технологиите, които предложиха на потребителите. LG PRADA 1.0 беше първият в света телефон със сензорен екран, а PRADA 2.0 предложи мобилно изживяване от нов вид. Моделът се предлага с уникален часовник с Link технология, която позволява лесна идентификация на повикването, лесен достъп до SMS-и, история на повикванията, блокиране на повиквания и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:31 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още