IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красимир Каракачанов: Каквото имам да кажа, ще го кажа на коалиционен съвет утре

Вицепремиерът и министър на отбраната все още не е отговорил на въпроса дали ще свали доверието си от Валери Симеонов

20:40 | 22.10.18 г.
<p>
	<em>Снимка: БТА</em></p>

Снимка: БТА

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов каза пред журналисти, че е изпратил покани до двамата си колеги за коалиционен съвет утре в 14.30 часа, и каквото има да каже, ще го каже там, след което ще го каже и на медиите, съобщава БТА.

Той беше попитан кога предстои съвет на малката коалиция - на "Обединени патриоти", и дали той лично ще свали доверието си от Валери Симеонов, както е направил Волен Сидеров.

Аз не съм "някои", казвам какво правя аз. Първо казвам на колегите си какво мисля и тогава си споделям мнението пред медиите, заяви министърът. Каракачанов не посочи къде ще се състои съветът утре с аргумента, че ако го направи пред медиите, няма да могат да работят. Попитан дали ще си носи синята каска, министърът каза, че тя вече и изиграла ролята си.

Днес поводът е съвсем различен, пред тези хора с униформа да коментирам политически въпроси не е редно. Второто, което не е редно и никога не съм го правил, е да коментирам нещо пред медиите, без да съм го казал директно пред моите колеги, заяви Красимир Каракачанов в НДК, където дойде за представянето на киноспектакъла "Бъди войник" тази вечер. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:01 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още