IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Земеделци се събират на втора национална среща във Варна

Експерти ще представят новата Обща селскостопанска политика на ЕС за новия програмен период 2014 – 2020 г.

14:40 | 04.02.14 г.
Земеделци се събират на втора национална среща във Варна

За втора поредна година Асоциация на земеделските производители в България организира форум, на който ще събере на едно място представители на бизнеса, държавните органи и неправителствените организации, свързани с развитието на аграрния сектор в България, съобщи АЗПБ.

Втората национална среща на земеделските производители ще се проведе от 6 до 8 февруари в хотел „Адмирал“, „Златни пясъци“.

Очаква се във форума да участват представители на Министерство на земеделието и храните, Държавен фонд „Земеделие“ и Европейския парламент, както и на други организации и институции, от които зависи формирането на политиката в сектора.

По време на дискусиите земеделските производители ще бъдат запознати с промените през новия програмен период 2014 – 2020 г. Експерти ще представят новата Обща селскостопанска политика на ЕС, както и други теми, свързани с използването на земеделски земи, производството на плодове и зеленчуци, животновъдството, зърнопроизводството и администрирането на агробизнеса.

Програма на събитието

Регистрационна форма

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:37 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още