Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

За и против минимална работна заплата или минимални нива на заплащане в ЕС

Как ще се гарантира минимален стандарт на заплащане на труда коментират експерти на работодателска организация и синдикат

0
 
0
 
7
стейси до: zelka007
преди 2 дни
един лесенотговор 000 ти като не можеш да плащаш заплати хвани се за работа за 300 лева
0
 
2
 
6
zelka007 до: Спящият бик
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
преди 5-6 години, ако не ме лъже паметта, едни сладури се опитаха да продават тениски. най-обикновенни тениски. НО със сппаведлива цена и достойно заплатен труд по събирането на памука. екологично обработен и без разни химически избелители и подобрители. оригинална опаковка бяха направили , нещо като картонена кутия малко по-голяма от кен 500мл и подобно изглеждаща. свежа идея отвсякъде. цена на дребно 40лв при масова цена на що-годе качествена тениска тогава 6-7лв :))) . е те толкова за справеливото и достойното и пазара :))) . това са масови алабалистики без покритие , дъвка за медийте преди избори...
0
 
0
 
5
zelka007 до: StraightForward
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
един лесен въпрос приятелю :))) ... ти плащаш ли заплати в БГ ? или си на заплата ?
0
 
7
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
След като се говори за достойно, а не за справедливо заплащане, значи дискутиращите са единни за социалния характер на МРЗ. Но ако е така, МРЗ трябва да е функция не на средния доход, а на прага на бедност. Както и минималната пенсия, впрочем.
3
 
8
 
3
преди 7 месеца
НЯМА КАК ДА РАБОТИШ ПО НИКОЙ ОТ ТИЯ НАЧИНИ, ЗАЩОТО СТАТУСА ТИ Е НА РОБ. А УЖ РОБСТВОТО БИЛО ЗАБРАНЕНО, КАК МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ ЦЯЛ МЕСЕЦ ЗА 300 ЕВРО !??????

НЯКОЙ ЩЕ МИ ОБЯСНИ ЛИ ??? ТО ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ОЦЕЛЯВАНЕТО В ТАКАВА СРЕДА, КАМО ЛИ НЕЩО ДРУГО ДА НАПРАВИШ В ТАЗИ ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ, ПО ЗЛЕ НЯМА НА КЪДЕ !???

ШИРОБАДЖ И КОРУПЦИЯ НАВСЯКЪДЕ, НИКОЙ НЯМА МОРАЛ ЗА НИЩО !??? ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ ГЕНОЦИДА НА ЧЕРВЕНАТА ЧЧУМА!???

3
 
6
 
2
StraightForward до: krasssen
преди 7 месеца
Къде в България има публичен сектор и пазар, които нещо си определял!??

НЯМА ПАЗАР И НЯМА ДА ИМА, САМО МАФИЯТА, ТОВА Е !!!!!
2
 
6
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Като изключим публичния сектор заплащането се диктува от пазара (търсене , предлагане). Защо всички се правят на ощипани моми и не се диференцира въпроса като : 1.Минимален осигурителен доход (заради който рипат работодателите ) 2.Минимална работна заплата (БГ феномена работещи бедни)