Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Инфантилът Тръмп

Липсата на зрялост заема все по-водеща роля в управлението на Тръмп, а липсата на самоконтрол е неговият лайтмотив, пише за The New York Times Дейвид Брукс

   1| 2    
0
 
3
 
16
comet до: comet
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
*** = ж у р на л я :)
0
 
3
 
15
comet до: bgMan
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Относно болшинството ***, ето едно материалче, и без коментир (чe да не ми изчезне и на мен коментара като този на MaviGoz (видно от коментар 8)).
“Journalists' brains function at a lower level than the rest of the population”
http://www.zerohedge.com/news/2017-05-19/journalists-drink-too-much-are-dumber-average-study-finds
12
 
27
 
14
преди 5 месеца
Хомосексуалното лоби е новият фашизъм на 21-ви век.
Това си е мое прозрение.
11
 
22
 
13
преди 5 месеца
Долни злобни и нещастни журналистчета, анализатори и хомосексуални лобисти. Изглежда няма да се примирят и да спрат, дори и това да означава да създадат риск от разцепване на САЩ.
10
 
27
 
12
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Когато Буш победи лявата псевдолиберална преса му измисли прякора че е *** - Буш Тъпото. Ама човека си изкара 2 мандата.

Просто демократите и техните медии в САЩ трудно преглъщат загубите.

И понеже не могат да опонират с аргументи - щото аргументите на лявото са слаби, почват с личните нападки. Оня бил ***, тоя бил инфантилен.

А демократите и техните медии толкова са анти Тръмп, че Тръмп ако предложи забрана за притежаване на оръжия в САЩ, те ще му скочат (нищо че до вчера са ревали за пълна забрана за притежаване на оръжие в САЩ).

Същото като директора на ФБР - никой не го харесваше и демократите му искаха оставката. Ама Тръмп като го уволни - рев и сополи.

7
 
18
 
11
KPetkov до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Хилъри е спечелила благодарение на Калифорния. Досещаш ли се защо избирателната система в САЩ е организирана точно по този начин? Калифорния, ако не ме лъже паметта е щатът с най-голям бюджет, пълен с любители на вятърните перки и слънчевите панели. В статията долу се твърди, че ако махнат Калифориня, Тръмп печели с 1,4 млн. отгоре. Отделно комисията, която следи за изборите вече разследва доста имигранти за това, че са гласували без да имат право.

http://www.snopes.com/hillary-clintons-popular-vote-win-came-entirely-from-california/
11
 
22
 
10
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Инфантилно е писането/преписването на подобни статии. За всички хора, но най-вече за журналистите (и журналистките) важи правилото, че всеки си пише сам автобиографията. Тръмп е написал неговата, плювачите в разни клакьорски статии-също. Когато една журналистка почне да пише подобни статийки, които статийки и като съдържание, и като заплащане са нанивото на една чистачка или перачка, цялата й кариера, целият й профил, цялото й реноме започват да се оформят като такива, характерни за тези професии.
21
 
11
 
9
Стоян Петров до: george353
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
За кой път да обяснявам, че все пак Хилари спечели 54% а Тръмп 46% от гласовете. Е, за кого са гласували хората? Тръмп нека си управлява, но нека не пишем глупости.
21
 
13
 
8
Стоян Петров до: Mavi Goz
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Смешко, сравняваш най-рационалната и правова държава в света(поне от 100 години, а до кога не мога да гадая) с руско-монголската ко.чина. Хихихихи!
9
 
26
 
7
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Не можели да го схванат. А народа не може да ги схване как така не схващат причините поради които гласуваха за този "инфантил". Тръмп е резултат именно от тяхното не схващане. Хилари победена от инфантил. Смятайте какъв инфантил трябва да е тя за да гласуват за Тръмп.