Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Андрей Делчев: 5 години митниците работят с „теч“ в акцизната система

Само за 6 месеца от системата са изчезнали около 300 хил. трансакции, което се равнява на стотици милиони левове, твърди директорът на газовата асоциация

3
 
14
 
4
преди 1 година
Значи ГЕРБ са си най-обикновени престъпници.
Дано българите да осъзнаят това и никога повече такива да нямат шанс да управляват.
Сега покрай невъобразимия шум покрай Истанбулската пеерасттка конвенция излизат много интересни неща в публичното пространство. Геьовете търпят нашенските политически ГЕРБ-ерски престъпници, защото имат обещанието и съгласието им да прокарат всякакво гейскко безумие в България, дори и 89% от народа да е против.
ГЕРБ са корумприрани *** и престъпници продали народа си.
0
 
8
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
И какво става? Пак едните са по-равни от другите, а корупция нямало, защото за хората това било нещо нормално. 10г. все едно и също, както казва Бойко.
0
 
12
 
2
s3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Няма проблем с БАЦИС, защото достъп до системата за корекции са имали само доверени хора: митничари и програмисти. Това че има някакво разминаване от 300 000 транзакции нищо не значи, защото това може да са нужни и наложителни корекции, на хора и фирми за които това трябва да стане. Затова има митничари за да преценят коя фирма на кого е и какво трябва да се прави.
4
 
10
 
1
преди 1 година
Андреи Делчев не е председател на тази асоциация от вчера От както помня тои е все там Защо чак сега се надава такъв сериозен шум И парите за тази система са платени не от операторите а от потребителите на горива щом за това са слагани стотинки към цената на горивата Ако парите за тази система бяха платени от печалбата на операторите тогава да но когато е платена от потребителите това е съвсем различно